Tik Tok – sigurno ste bar jednom u svom životu čuli ove dve reči, odnosno naziv najjače i najpopularnije društvene mreže u svetu trenutno. Nekada nam je naziv ove aplikacije bio poznatiji kao Musical.ly, ali tokom 2019. postao je Tik Tok. Sigurno ga imate instaliranog na vašem telefonu, a evo par saveta kako možete postati popularniji na ovoj društvenoj mreži. 

1. Pokaži svoj talenat i budi svoj

Svi smo različiti, a razlike nas obogaćuju, zar ne? Zato ne trebaš slepo da pratiš trendove, već od sebe i svog umeća i talenta napravi trend! Ne kažemo da ne smeš da uradiš apsolutno ništa što je trendi, samo se trebaš voditi onime što te čini ispunjenim – da li je to ples, pevanje, skečevi, trikovi ili bilo šta drugo, pokaži to svetu!

2. Budi aktivan

Iako imaš talenta i potencijala, bez aktivnosti na profilu uspeha nema! Zato se potrudi da dnevno objavljuješ dva do četiri videa.

3. Postavljaj pitanja i piši na svom materinjem jeziku

Ispod svakog videa pitaj nešto svoje pratioce. “Koja vam je omiljena boja? Omiljeno jelo? Omiljena pesma?”-samo su neki od primera. Takođe, ukoliko je tvoj maternji jezik, na primer srpski – sve piši na srpskom. Tako ćeš skupiti ljude koji su zapravo tvoji pravi pratioci.

4. Pratioci se ne dobijaju preko noći

Niko nije postao poznat preko noći, a verovatno ni neće. Zato, iza videa poznatih Tik Tokera i iza njihovih profila stoji mnogo truda, rada i uloženog vremena kako bi izgradili zajednicu na Tik Toku!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Promo