Vreme je da vam predstavimo još jedan sjajan naslov koji nam stiže izdavačke kuće Vulkan izdavaštvo. Reč je o romanu autorke Ketrin Randel „Na krovovima Pariza”.

Na krovovima Pariza

Na krovovima Pariza

Nakon brodoloma, dobroćudni naučnik Čarls pronalazi bebu uvijenu u Betovenovu simfoniju, u kutiji za violončelo, kako pluta Lamanšom. Svi misle da je Sofi siroče i da je jedina preživela brodolom, ali ona veruje da je njena majka živa. Iako joj govore da je to gotovo nemoguće, „gotovo nemoguće“ za Sofi znači da je ipak moguće. Nikada ne treba odbacivati mogućnosti.

Kada Centar za decu bez roditeljskog staranja odluči da je smesti u sirotište, Sofi i Čarls beže od kuće i kreću u potragu za njenom majkom. Jedini trag koji imaju odvešće ih u Pariz, gde će Sofi upoznati krovošetače – dečake i devojčice beskućnike koji žive na skrivenim mestima na krovovima grada.

„Lepota neba, muzike i verovanja u nemoguće trijumfuju u ovoj čudesnoj i magičnoj priči”
Publishers Weekly

Portal Superteen.rs u saradnji sa izdavačkom kućom Vulkan izdavaštvo za vas ima dve knjige „Na krovovima Pariza”! Ukoliko želite da osvojite ovu knjigu, prijavite se na našem Instagram postu koji vidite ispod.

 

View this post on Instagram

 

?GIVEAWAY TIME ? Danas vam predstavljamo sjajan naslov koji nam stiže iz izdavačke kuće Vulkan izdavaštvo. Reč je o romanu autorke Ketrin Randel „Na krovovima Pariza”. Nakon brodoloma, dobroćudni naučnik Čarls pronalazi bebu uvijenu u Betovenovu simfoniju, u kutiji za violončelo, kako pluta Lamanšom. Svi misle da je Sofi siroče i da je jedina preživela brodolom, ali ona veruje da je njena majka živa. Iako joj govore da je to gotovo nemoguće, „gotovo nemoguće“ za Sofi znači da je ipak moguće. Nikada ne treba odbacivati mogućnosti. Kada Centar za decu bez roditeljskog staranja odluči da je smesti u sirotište, Sofi i Čarls beže od kuće i kreću u potragu za njenom majkom. Jedini trag koji imaju odvešće ih u Pariz, gde će Sofi upoznati krovošetače – dečake i devojčice beskućnike koji žive na skrivenim mestima na krovovima grada. Za vas imam dva primerka knjige „Na krovovima Pariza”. Kako biste konkurisale za ove poklone potrebno je da pratite naš profil i da zapratite profil vulkan_knjige. U komentaru tagujte drugaricu sa kojom bi bila spremna da kreneš u ludu avanturu. Igramo se do srede u 22 časa, a nakon toga objavljujemo dobitnice. ?P. S. Akcija važi za teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije.

A post shared by Super Teen (@superteen.rs) on