Treba ti poroizvod koji će temeljno čisti kožu, a neće je isušivati. Ne brini mi smo pronašli ne jedan, već tri proizvoda. NIVEA MICELLAIR Rose Water linija za čišćenje lica je savršena!  Linija proizvoda sa ružinom vodicom uklanja čak i vodootpornu šminku, pruža negu i hidrataciju – za kožu nežnu poput latica ruže.

NIVEA MICELLAIR Rose Water linija za čišćenje lica je savršena

NIVEA MICELLAIR Rose Water linija za čišćenje lica je savršena

Ružina vodica je sastojak za negu kože koji ima višestruko dejstvo: deluje antibakterijski, neutrališe pH vrednost i hidrira kožu. NIVEA MICELLAIR  Rose Water micelarna voda, gel za čišćenje lica i maramice za uklanjanje šminke temeljno čiste i hidriraju kožu i mogu se koristiti za negu svih tipova kože, čak i za osetljivu.

NIVEA MICELLAIR Rose Water micelarna voda

Verovatno i vi, kao većina žena i devojaka, volite šminku i svakodnevno je koristite. Puder, sjaj za usta i maskara su sve što vam je potrebno da se osećate dobro tokom celog dana. Zato je veoma važno da šminku uklonite temeljno i nežno.

NIVEA  MICELLAIR Rose Water micelarna voda dubinski čisti pore i uklanja čak i vodootpornu šminku. Mirisna ružina vodica uklanja nečistoće, revitalizuje i hidrira kožu. Koža je temeljno očišćena i meka na dodir i nije isušena. MICELLAIR Rose Water micelarna voda je pogodna za lice, oči i usne.

NIVEA MICELLAIR  Rose Water gel za čišćenje lica

Pomaže vam da temeljno očistite kožu i uklonite postojanu i vodootpornu šminku ili pripremite kožu za šminku. Novi NIVEA MICELLAIR  Rose Water gel za čišćenje uklanja nečistoće sa kože, a hidratantna ružina vodica čini kožu baršunasto mekom poput latica ruže. Gel dubinski čisti kožu lica i usana i ne isušuje je.

NIVEA MICELLAIR Rose Water micelarne vlažne maramice za čišćenje lica

NIVEA MICELLAIR  vlažne maramice sa ružinom vodicom efikasno uklanjaju vodootpornu šminku, nežno čiste i toniraju kožu i ne isušuju je. Vlažne maramice sadrže micele koje poput magneta uklanjaju šminku i nečistoće. Nakon upotrebe, koža je čista, osvežena i lepo izgleda.

Delotvorne i praktične za svaki trenutak, NIVEA Micelarne vlažne maramice sa ružinom vodicom nežno uklanjaju čak i vodootpornu šminku sa lica, bez trljanja ili ispiranja. Savršene su za istovremeno toniranje i čišćenje kože bez isušivanja.

Foto: Nivea press