Prvi ponedeljak u maju mesecu rezervisan je za Met Gala! Najveća modna žurka godine, Met Gala 2019 održana je sinoć u Metropolitan Museum of Art u Njujorku.

Crvenim (ružičastim) tepihom prošetali su svi koji ovog trenutka znače nešto u modnom svetu i šou biznisa, a mi smo jedva dočekali da vidimo ko je šta obukao i kako je to izneo, jer na Met Gali, dragi naši ako još ne znate, sve se vrti oko mode!

Tema modne večeri Met Gala 2019 glasila je Camp: Zapisi o modi i inspirirana je esejem Susan Sontag iz 1964. godine koji je nosio naziv Notes on Camp, pri čemu se „Camp“ definiše kao ljubav prema neprirodnom, kao umetnost i preterivanje. A kako to izgleda u praksi, pokazale brojne slavne face koje su se baš potrudile da isprate temu. Videćete da su se neki sredili ajde da kažemo normalno, kao d su krenuli na bilo koje dešavanje na crvenom tepihu, dok su neki baš rešili da prošetaju u ekstravagantnim izdanjima, jer kad će ako ne na Met Gala.

Mi vam donosimo neke od kreacija koje su se mogle videti sinoć u njujorškom muzeju na Met Gala 2019.

Lady Gaga

Embed from Getty Images
Mislimo da je pevačica zaslušila ogroman aplauz za pravi šou koji je priredila na crvenom tepihu. Pojavila u voluminoznoj ružičastoj haljini s potpisom Brandona Maxwella i velikom mašnom u kosi, a zatim je krenula da se skida.
Embed from Getty Images

Iz ružičaste se presvukla u crnu haljinu s pelerinom, a zatim u ružičasti uski slip model uz koji je ponela predimenzionirani telefon i svetlucave Linda Farrow x No. 21 naočare za sunce. Ali ako ste pomislili da je tu kraj skidanju i preformansu koji nam je priredila varate se.
Embed from Getty Images

Lady Gaga je na crvenom tepihu ostala u crnom donjem rublju i čizmama, a Tiffany & Co. dijamantski choker sa leptirom je dominirao na njenom vratu. Pored toga Gaga  je vukla ružičasta kolica sa natpisom “Haus of Gaga”.
Embed from Getty Images

Kim Kardashian i Kayne West

Embed from Getty Images
Slavna starleta je Thierryja Muglera da se vrati iz penzije kako bi kreirao njen sinoćnji stajling, za koji je po njenim rečima trebalo 8 meseci da se uradi. A inspirisan je „k devojkom  iz Kalifornije koja izlazi pravo iz okeana staje na crveni tepih, mokra.“ Što se tiče Kanye Westa rekli bismo da se obukao kao da joj je telohranitelj.

Travis Scott i Kylie Jenner

Embed from Getty Images

Kylie Jenner je svoju polu-providnu ljubičastu Versace haljinu s perjem uskladila s bojom kose, a Travis je poneo Dior Men odelo inspirisano vojskom.

Kendall Jenner
Embed from Getty Images

I Kendall je ponela kreaciju kuće Versace, nosila je narandžastu haljinu s dramatičnim pernatim rukavom, u koji je sjajno legao Tiffany & Co. Blue Book nakit.

Katy Perry
Embed from Getty Images

Pevačica je osvetlela muzej ušetavši kao luster u ekstravagantnoj kreaciji modne kuće Moschino, koju je radio niko drugi do Jeremy Scott.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Embed from Getty Images

Savršeno modno usklađeni kao  uvek! J.Lo je zablistala u Versace izdanju sa srebrnim resicama, dok je Alex poneo sako nežno ružičaste nijanse.

Zendaya

Embed from Getty Images

Glumica i pevačica se pretvorila u Pepeljugu iz Disneyevog klasika u „čarobnoj“ Tommy Hilfiger balskoj haljini.

Lupita Nyong’o

Embed from Getty Images

Još jedna glumica koja se odlučila za malo ekstravagantniji look. Očaravajuća Versace haljina u bojama duge, odvažna frizura i make-up koji sveto prati – odličan izbor!

Cardi B

Embed from Getty Images

Popularna reperka je nosila bordo haljinu dizajnera Thoma Brownee sa šlepom dužim od tri metra i pernatim detaljima.

Ciara

Embed from Getty Images

Pevačici je inspiracija bila Diana Ross iz njene disco ere, i priznaćete izgleda sjajno u svetlucavoj zelenoj haljini s potpisom brenda Dundas i pravom disco frizurom.

Gigi Hadid

Embed from Getty Images

Manekenka je izgledala kao srebrni kip u izdanju s potpisom Michaela Korsa.

Bella Hadid

Embed from Getty Images

A njena mlađa sestra, Bella ponela je baršunastu crnu Moschino haljinu s prorezima i svetlucavim ukrasima.

Joe Jonas i Sophie Turner

Embed from Getty Images

Njihov bračni debi na crvenom tepihu je prošao sjajno. Oboje su nosili kreacije kuće Louis Vuitton inspirisane pop – artom.

Emily Ratajkowski

Embed from Getty Images

Slavnoj manekenki kao inspiracija za outfit poslužila je pevačica Cher, a nosila je kreaciju s potpisom modne kuće Dundas.

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Embed from Getty Images

Prošle godine su debitovali na Met Gala, a sada su se vratili i zablistli. Lepa Indijka nosila je Dior kreaciju, a osim outfitom, privlačila je pažnju i neobičnim make-upom. Nick je takođe nosi Diorovu kreaciju, a favorit su Christian Louboutin cipele sa šljokicama.

Cole Sprouse i Lili Reinhart

Embed from Getty Images

Još jedan od omiljenih nam slavnih parova, koji je bio savršeno uklađen, a nosily su kreacije Salvatorea Ferragama.

Cara Delevingne

Embed from Getty Images

Manekenka se od glave do pete obukla u šarene prugice s potpisom modne kuće Dior, a u tom fazonu se i našminkala.

Lily Collins

Embed from Getty Images

Nama se na trenutak učinilo da vidimo Priscillu Presley, ali ona je smo bila inspiracija. Lily je bila poput princeze sinoć.

Ovo je samo delić kreacija, a potrudićemo se da vam pokažemo i one koje su nas ostavile bez teksta.