Otkako se Lady Gaga 2009. godine pojavila na muzičkoj sceni s pesmom „Just Dance“, mnogi su oduševljeni njenim izgledom. Zbog njenog neobičnog načina oblačenja (svi pamtimo haljinu od mesa) i načina šminkanja ljudi su očekivali da će stalno šokirati javnost, ali nije baš tako bilo.

Međutim, otkako se pojavila u filmu „A Star Is Born“, njeno lice bez šminke oduševilo je javnost. Njena šminkerka Sarah Tanno kazala je da Lady Gaga ima najčišću i najlepšu kožu lica, a evo i kako je neguje.

 

View this post on Instagram

 

#AStarIsBorn

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Lady Gaga koristi serum Ole Henriksen Truth koji je pun vitamina C. On ostavlja kožu zategnutom, glatkom i blistavom. Za čišćenje lica koristi Embryolisse Lait-Crème Concentrate. Ona svakodnevno koristi i kremu za zaštitu od sunca, a ono bez čega također ne može je i balzam za usne marke Sisley Paris’s Confort Extreme.

Osim toga, svi koji je poznaju kažu da je opsednuta maskama za lice.

„Imam maske za lice za sve što mi treba. Volim kada mi koža tokom leta ostane hidrirana. Maska protiv bora je sjajna jer zateže i ostavlja kožu glatkom za nanošenje šminke. Također, maske su odlične i za detoksikaciju kože“, reklaje Gaga.

 

View this post on Instagram

 

To the launch of #HAUSLABORATORIES. Cheers to a wonderful day 1 ?

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Redovno odlazi i na kozmetičke tretmane čišćenja i nege lica, ali često obraduje svoju kožu lica japanskim masažama koje podstiču cirkulaciju, oslobađaju je napetosti i smanjuju nadutost lica.

Lady Gaga kaže da lepo lice duguje pre svega svojim genima, jer su joj i mama i baka imale savršen ten.