Da li su Tini i Sergio Kun Aguero u vezi?

Mislimo da je pitanje da li su Tini i Sergio Kun Aguero u vezi toliko puta postavljeno da već sve pomalo nervira.

Naime Martinu Stoessel i Sergia Kun Aguera spajaju od kada se on pojavio na proslavi njenog dvadeset i drugog rođendana, ali i u spotu za njen najnoviji duet -,,22“.

Tini i Kun su razgovarali sa ekipom časopisom ,,Clarin“ i obavestili nas o tome da li su u vezi!

,,Pričao sam sa njom, rekla mi je da snima spot i da želi da se ja pojavim u njemu. Takođe mi je rekla da će u spotu biti mnogo plesa, ali i da će biti ritma kumbie, što mi se posebno dopalo.“- rekao je Sergio, a Tini nastavila: ,,Čini mi se da je bilo oko jedan ujutru i da sam mu poslala poruku, a on je bio budan zbog obaveza i posla. Pitala sam ga da li želi da se nađe u mom novom spotu, a Sergio je sa zadovoljstvom pristao.“

Međutim, sve nas mnogo više zanima to da li postoji nešto između pevačice i glumice Martine Stoessel i napadača Mančester Sitija, Sergia Kun Aguera, a oni i na to imaju odgovor!

,,Možda će za neke ovo biti razočarenje, ali moramo početi od toga da smo samo prijatelji, što znači da nikakva hemija između nas ne postoji. Dobri smo prijatelji i imamo dobre ,,vibracije“ zajedno, ali nismo ništa, ali ama baš ništa više od prijatelja.“- navodi Tini, a Sergio nije imao drugačiji odgovor već je samo potvrdio reči slavne pevačice.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram