Već nam je poznato da je Selena Gomez polako, ali sigurno krenula da se vraća na svetsku scenu nakon pauze koja je trajala od jeseni prošle godine, pa sve negde do početka ove godine.

Sel na svom storyju objavljuje fotografije sa nekih važnijih događaja za njenu karijeru, ali ne i sa događaja iza kulisa. Ona pokušava da, donekle, zadrži dalje od očiju javnosti svoj privatin život.Ali ni ti ,,privatni“ događaji fanovima ne mogu da promaknu jer je često vide na storyijima prijatelja, porodice i različitih tabloida.

Ali sigurno je da se lagano vraća i baca na posao – recimo na to da će uskoro biti na premijeri filma ,,The Dead Don’t Die“.

,,Selena voli ono što radi, a njene fanove voli više od svega, ali ne voli i ne podnosi da je stalno pod pritiskom raznih paparaca. Zdrava je i srećna je. Zadovoljna je što dosta vremena provodi sa prijateljima, to je opušta.”- navodi ET.

Selena Gomez govori o tome koliko joj znače prijateljice!

Selena Gomez govori o tome koliko joj znače prijateljice!

U prvoj epizodi podcasta „Dream it Real”, Selena je pričala o tome koliko su joj važne njene prijateljice i koliko su joj one promenile život, ali na bolje.

,,Imam tri neverovatne prijateljice – Ashley Cook, Raquelle Stevens i Courtney Lopez. One me podupiru i ohrabruju i kada se desi da neka od nas padne, ostale se ne plaše da budu iskrene jedne prema drugima. Takođe, zanimljivo je da kada se sa prijateljicama pokažem u javnosti, ili kada idemo zajedno kod mene, odmah se šire tračevi i to je po meni veoma glupo i zlonamerno. Imala sam puno ,,slomljenih“ prijateljstava i znam koliko je dobro imati lepo i zdravo prijateljstvo. Moje drugarice su mi, bez sumnje, spasili život u mnogim situacijama. Na to mislim kad kažem zdravo prijateljstvo. Uvek se zapitajte – volite li vi nekoga? Ili da li vas nego voli, ali bezuslovno? Moji prijatelji nikada ne osuđuju niti mene, niti druge, ali, mnoge je to začudilo-svi moji prijatelji se bave drugim poslom. Neki su u nekretninama, neki u medijima, a neki pak u kladionicama. Dobro je to što smo svi različiti i što možemo razgovarati o različitim temama, to mi se posebno dopada.“ – rekla je Sel.

Priredila: Arijana Đokić

Foto: HEM / BACKGRID