Svi vole poklone, to je opšte poznata činjenica. A naša ideja je da svake nedelje nekoga usrećimo i zato danas najavljujemo novi giveaway u kome možete da osvojite čak tri Avon Mark. Big&Phenomenal maskare !

Avon Mark. Big&Phenomenal 3 u 1 maskara za punije trepavice kreirana je zahvaljujući naprednoj tehnologiji koja tvojim trepavicama pruža volumen u jednom potezu. Tajna je u posebno dizajniranoj četkici sa fleksibilnim vlaknima koja odvajaju svaku trepavicu jednako, od korena do vrha garantujući preciznost bez grudvica. Duboki rezervoari između vlakana sadrže male džepove koji dopunjuju četkicu formulom, dok je pametan vrh četkice tu kako bi vam omogućio kontrolisano pokrivanje i donjih trepavica.

Superteen vam poklanja tri Avon Mark. Big&Phenomenal maskare

Superteen vam poklanja tri Avon Mark. Big&Phenomenal maskare

U saradnji sa Avonom spremili smo za vas tri Avon Mark. Big&Phenomenal maskare, a kako biste konkurisale za nagradu pogledajte post ispod.

 

View this post on Instagram

 

? VREME JE ZA POKLONE!!! ? Avon Mark. Big&Phenomenal 3 u 1 maskara za punije trepavice kreirana je zahvaljujući naprednoj tehnologiji koja tvojim trepavicama pruža volumen u jednom potezu. Tajna je u posebno dizajniranoj četkici sa fleksibilnim vlaknima koja odvajaju svaku trepavicu jednako, od korena do vrha garantujući preciznost bez grudvica. Duboki rezervoari između vlakana sadrže male džepove koji dopunjuju četkicu formulom, dok je pametan vrh četkice tu kako bi vam omogućio kontrolisano pokrivanje i donjih trepavica. ?️ U saradnji sa @avonsrbija spremili smo za vas tri Avon Mark. Big&Phenomenal maskare.??? A da biste učestvovali u akciji potrebno je za početak da pratite nas, što se već podrazumeva i da zapratite @avonsrbija ? U komentaru taguj dve drugarice sa kojima uživaš da isprobavaš beauty novitete. Pobednike biramo 16. 5. i važno je da imate adresu za isporuku na teritoriji Srbije. I VAŽNA NAPOMENA POKLON JE NAMENJE TINEJDŽERKAMA!!! ?

A post shared by Super Teen (@superteen.rs) on