Nastavak filmske bajke koju je svet sa nestrpljenjem čekao „Grdana – Gospodarica zla“ (Maleficent: Mistress of Evil) dobio je prvi trejler koji ne smete propustiti!

Fantastična i misteriozna Anđelina Džoli ponovo je u ulozi Grdane. Princeza Aurora je i ovoga puta Ela Fening, a pridružiće im se jedna od najvećih svetskih glumica, Mišel Fajfer.

Grdana – Gospodarica zla“ je avantura koja se odigrava nekoliko godina nakon filma „Grdana – Zla vila“, u kom se publika upoznala sa događajima koji su skamenili srce Diznijeve najozloglašenije negativke koja je, tako povređena, proklela princezu Auroru.

Stigao prvi trejler filma "Grdana - Gospodarica zla"

Michelle Pfeiffer is Queen Ingrith in Disney’s MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL.

Novi film istražuje komplikovan odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju novi savez i suočavaju se sa novim protivnicima u njihovoj borbi da sačuvaju kraljevstvo i magična stvorenja koja žive u njemu. Reditelj filma je Joakim Rening, scenaristi su Linda Vulverton, Majka Ficerman – Blu i Noa Harpster. Producenti filma su Džo Rot, Anđelina Džoli i Dankan Henderson, zajedno sa Metom Smitom, Džefom Kiršenbauom i Majklom Vieirom, koji su izvršni producenti.

Grdana – Gospodarica zla“ u naše bioskope stiže 17. oktobra.

Mi jedva čekamo da vidimo šta će Grdana uraditi sa Aurorom u nastavku filmske bajke, a vi? Šta mislite kako će se odvijati radnja? Želimo da čujemo vaše komentare, zato nam slobodno pišite!