Angelina Jolie vraća se uskoro na veliko platno. Naime objavljen je poster za nastavk filma „Grdana”. A sjajna vest je da će film ranije no što je planirano u bioskope. Naime, film je premijerno trebalo da bude prikazan u maju 2020. godine, ali ipak će svoju svetsku premijeru doživeti 18. oktobra 2019. godine.

Disney je podelio promotivni plakat i novi datum putem Twittera.

U novom nastavku glumiće Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple i Lesley Manville u svojim starim ulogama, a pojaviće se i neki novi glumci poput Michelle Pfeiffer, Ed Skrein, Harris Dickinson i Chiwetel Ejiofor.

U prvom nastavku prikazana je neispričana priča o glavnoj negativki disneyevog crtića Uspavana lepotica iz 1959. godine. Lepa i dobra mlada žena živi idiličnim životom u šumskom kraljevstvu sve dok jednog dana ne bude izvršen vojni napad koji preti skladu u zemlji. Maleficent se diže kako bi zaštitila zemlju, ali na kraju pati od nemilosrdne izdaje koja ju učini zlom i željnom osvete. Zbog toga otpočinje epsku bitku protiv naslednika kralja osvajačkog kraljevstva te baca kletvu na njegovo novorođenče Auroru. Kako dete raste, ona shvata kako Aurora drži ključ mira u kraljevstvu.

Iako filmski kritičari nisi bili blagonakloni prema ovom filmu, ipak je dobro prošao pa je zaradio čak 758,5 miliona dolara.

Foto: Twitter