Kylie Jenner možda lansira kolekciju za bebe!

Kylie Jenner možda lansira kolekciju za bebe!

Nakon što je zvanično najavila lansiranje svoje kolekcije za negu kože (22.05.), Kylie Jenner ne pokazuje znakove usporavanja – mlada mama se, kako kaže TMZ priprema za najjači udarac njenog ličnog brenda: kolekcija za bebe!

Kylie, koja je prošle godine dočekala svoje prvo dete, ćerkicu Stormi, očigledno će lansirati i kolekciju za bebe, kao što su krevetići, stolovi za presvlačenje, kolica i odeću. Takođe, ona želi i da se upozna sa proizvodima za negu beba, uključujući losione i kreme, ali i ćebad, posteljine, banjice i sve što je potrebno novim mamama.

Kylino carstvo uključuje njenu omiljenu liniju, Kylie cosmetics, koja je lansirana 2015. godine sa njenim čuvenim lip kitovima, a kasnije je dodala i senke, ruževe, korektore, proizvode za obrve, bronzere i još mnogo toga što se šminke tiče. Sada se ova mlada milijarderka prebacuje na Kylie Skin a kaže da je to htela da napravi čim je njen sopstveni brend eksplodirao.

 

View this post on Instagram

 

#kylieskin has been a long time in the making. stay tuned for the first drop reveal xo, Kylie

A post shared by @ kylieskin on

„Radila sam na tome za ono što mi se čini kao doživotni život, tako da ne mogu verovati da sam to napokon najavila! Izradnja moje linije šminke iz temelja me je naučila mnogo i toliko sam blagoslovlena tim znanjem da se primeni za moju novu kompaniju”, napisala je u Instagram postu objavljujući svoj najnoviji poduhvat.

„Kreiranje novog tima, izrada, ispunjenje itd. Odvojeno od moje linije šminke bilo je izazovno, ali evo nas! Dobila sam najbolje od najboljih za vas! Sve je vegansko, ne testirano na životinjama, bez parabena i sulfata i pogodno za sve tipove kože.”- rekla je Kylie.

A šta vi očekujete od ove mlade miljarderke?

Priredila: Arijana Đokić

Foto: Instagram