Poslednja epizoda treće sezone „Riverdalea” je sve ono što su fanovi ikada želeli. U principu, to je bila mešavina misterija tipa „The Clue”, lova na ljude iz „The Most Dangerous Game” i klasičnog „Riverdale” ludila. Kraj je svakako najspektakularniji a u njemu vidimo Betty, Veronicu i Archia, tokom završne godine srednje škole, kako pale svoje krvave stvari na lomači dok stoje u donjem vešu.  I, da li je to sve? Ne bi se reklo,  ako je suditi po onome što je rekao kreator serije Roberto Aguirre-Sacasa.

Ovaj fleš forvard na kraju epizode u kome junaci pale svoju krvavu odeću, da li je to predskazanje pravca u kome će serija otići?

Naravno da jeste! To je samo mali prikaz onoga što tek sledi u četvrtoj sezoni.

Koja će biti emitovana kada tačno?

Pa, mislim da će biti na malim ekranima negde oko 4. jula.

Pošto se ispostavilo da Alice nije baš totalno luda, da li će se tokom četvrte sezone epizode referisati ne njen zdrav razum?

Vrlo verovatno. Nagde tokom pisanja sredine treće sezone nam je palo na pamet ideja koja glasi: a šta ako je Alice zapravo na tajnom zadatku? To se vidi u naznakama tokom scene u kojoj Alice kaže Betty: „Pričala sam sa mojim sinom Charlesom jutros, videla sam ga.” Bili smo u fazonu „Šta ako Alice i Charles rade zajedno i ona je na tajnom zadatku?”.

Zna li se kuda su otišli svi članovi Farme tokom njihovog udizanja?

Ne mogu baš da kažem kuda su tačno otišli, jer je to deo zapleta četvrte sezone. Mislim, već dosta smo ispričali o Farmi i njenim članovima, tako da mislim da je ta priča potrošena. Ali još treba bezbedno izbaviti Alice sa Farme…

Hoće li se Kevin oporaviti?

Naravno da hoće. Ne znam samo da li će taj oporavak biti baš kako treba.

Svašta se nešto odigralo u finalu treće sezone. Bettyn otac, serijski ubica, je umro, Veronica i Archie su se ponovo ujedinili, Veronica se umalo nije žrtvovala za Betty… kakvi će biti odnosi između likova tokom naredne sezone?

Četvrta sezona će se baviti završnom godinom srednje škole i odnosima tokom iste. Mislim, proveli ste godine sa istim ljudima i, iako možda to ne biste želeli, polako počinjete da shvatate da se druženju bliži kraj jer na kraju škole će svako otići svojim putem. Tako da će se sezona baviti odnosima ovih likova tokom njihove poslednje godine druženja.

Da li to znači da će fanovi u narednim sezonama gledati stanovnike Riverdalea na koledžu?

Iskreno, ne znam. Još uvek nismo planirali šta ćemo posle četvrte sezone.

Hiram je u zatvoru, ali to ga očigledno ne ometa da radi šta mu padne na pamet. Da li će on da bude jedan od negativaca u četvrtoj sezoni?

Mislim da hoće. Jeste u zatvoru, ali Hiram poseduje zatvor. Tako da…

Da li treba da se brinemo za Hermione?

Apsolutno.

Da li će Veronica pokušati da je spasi?

Naravno da hoće. Mislim da će jedna od priča u četvrtoj sezoni biti o tome kako Veronica nastoji da spasi majku iz zatvora i da zadrži oca u istom.

Da li ima još nešto interesantno vezano za četvrtu sezonu?

Pa, ne baš. Mislim, Archie likovi su oduvek bili vezani za srednju školu, tako da im je ovo poslednja godina u dobro poznatom ambijentu. Šta će posle biti, videćemo.

Dakle, moraće da idu na časove.

Da, moraće.