E pa ovako, evo nas opet sa vestima za sve ljubitelje najveće influenserske drame na svetu trenutno. Već nam je svima dobro poznato sve ono što se desilo između Tati Westbrook i Jamesa, a sada se ta drama nastavlja!

U svom 40-minutnom videu koji je objavio u subotu, James Charles je rekao da će to biti poslednji koji će govoriti o drami i posledicama drame sa Tati Westbrook, ali ko zna, možda i jeste. Pre nego što se cela stvar završi, Tati je morala da tvituje još jednu stvar o celoj situaciji.

U svom tvitu koji je objavila 18.05. , bila je snažno protiv Jamesovih tvrdnji: ,,Stojim uz svoje video snimke na Jutjubu – nemojte uvijati moje reči u ono što nisu. Izvucite poruku iz njih.“

U svom video snimku u subotu, Charles je detaljno opisao kako je ova drama uticala na njega i navela ga da iskusi „najmračnije vreme koje je ikada morao proći u [svom] životu.” Dodao je da su tvrdnje koje je Tati rekla, posebno u svom 43-minutnom videu „Bye, Sister”, bile deo mnogo veće priče.

„Cela ova situacija je mnogo veća od samo vitamina”, rekao je on. Ostao je pri svojim tvrdnjama da se Sugar Bear Hair složio da pomogne njemu i njegovim prijateljima kada se osećaju neprijatno zbog publike na Coachelli. On je rekao da je njegova saradnja sa brendom bila u poslednji  minut i nije bila unapred planirana.

Priredila: Arijana Đokić

Foto: Instagram