Četvrti nastavak akcionog serijala “John Wick“ trebao bi se pojaviti 21. maja 2021. godine, javio je Lionsgate obožavateljima ovog filma. Iako više informacija o novom nastavku nema, ono što je sigurno, jeste da će se Keanu Reeves vratiti kao nepobedivi ubica.

Treći nastavak „John Wick: Parabellum“ je u naše bioskope stigao pre sam pad dana, tačnije 16. maja. Svi oni koji su pogledali novi nastavak su oduševljeni, a mnogima je bilo interesantno gledati Johna Wicka kako ide iz nevolje u nevolju i kako uspeva da iz njih izađe.

Film je za sada ocenjen ocenama od 8,5 do 10, javlja IGN.

Ova poslednja avantura Johna Wicka u Severnoj Americi je za samo jedan vikend prikazivanja zaradila 57 miliona dolara. Na taj način svrgnula je s trona film „Avengers: Endgame“ koji je zaradio 30 miliona dolara.

Pored toga, treći nastavak je na globalnom nivou zaradio još 36 miliona dolara, što je rezultiralo ukupnim iznosom od 92,2 miliona dolara. Još uvek nema podataka o tome ko će biti zadužen za režiju četvrtog nastavak, ali s obzirom na to da je Chad Stahelski režirao poslednja dva nastavka, a Derek Kolstad ih je sve napisao, veruje se da će oni biti zaduženi za pisanje novog nastavka.