Jedna od naših najpoznatijih jutjuberki sa preko sedamsto hiljada pratilaca – Jana Dačović – pored domaće, privukla je pažnju svetske modne digitalne scene. Naime, ova veoma popularna dvadesetgodišnjakinja, koja je od nedavno potpisala ugovor sa srpskom modnom agencijom Models Inc, izabrana je za prvu influenser pobednicu Elite Model Look 2019. izbora za Srbiju.

Po prvi put, od ove godine EML je u potrazi za narednom generacijom influensera, kao i modela. Influenseri će se takmičiti u specijalnoj kategoriji na svetskom finalu Elite Model Looka da bi osvojili dvogodišnji ugovor sa Elite Model World. Budući da su njeni vlogovi o svakodnevnom životu tinejdžera ocenjeni kao originalni i kreativni, Jana je prva nacionalna influenser pobednica za koju je objavljeno da će učestvovati na svetskom finalu EML 2019.

„Presrećna sam što sam od strane Elite Model Looka izabrana za prvu nacionalnu influenser pobednicu. Ovo je zaista ogroman uspeh za mene i potvrda da moj vlogerski rad zaista vredi. Ovaj posao je za mene zahteva brojna odricanja, ali sa druge strane nudi veliku radost i svakodnevno ga radim sa velikom ljubavlju. U budućnosti ću se potruditi da moj Youtube kanal bude još maštovitiji i zabavniji za moje pratioce“ – izjavila je Jana Dačović.