U iznenađujućem nastupu na ASCAP nagradama na Beverli Hillsu u četvrtak uveče, Julia Roberts je predstavila Billie Eilish i Finneas O’Connell, 17- i 21-godišnjeg brata i sestru, koji su dobili nagradu organizacije Vanguard.

„Kada sam započela ovo sr**e nisam mislila da će me iko pratiti i podržavati tako da hvala vam što me pratite!“-rekla je Billie, koja je izrazila zahvalnost za „poštovanje“ zbog toga što nije samo brend ili samo ime i lice, već je cenjena što stvara i piše. Posebno su joj prijale reči hvale Julie Roberts.

U uvodnom govoru Julia je istakla da su Eilish i O’Connell napisali i stvorili većinu svojih pesama u maloj spavaćoj sobi u Highland Parku.

„Pa, biti muva na zidu gde Finneas i Billie sastavljaju neizbrisive reči, opet i opet. Uzbudljivo je biti večeras ovde da pomognemo proslaviti ova dva čoveka koji su tako jedinstveno obdareni, kao čudesni muzičari. I da su oni zapravo brat i sestra, to ih čini veoma posebnim. Zajedno su izgradili univerzume haosa, srca i humora za koji nikada nismo shvatili da žudimo i sada nikada nećemo otići. Oni su kao plesači, stvarno, tkanje svojih stihova i muzike oko sebe i nas, znajući samo da kada se okrenemo, nove pesme i stihovi su nam bliže i bliže. Ja sam lično potpuno odvedena s njima. Pokazali su mi da su predivni i da uživaju u svojoj muzici i sposobnostima.”- istakla je Julia.

Šta mislite, koliko je za jednu zvezdu značajno da je prati i podržava toliko velika zvezda kao što je Julia Roberts? Kako bi ste se vi osećali u Billienoj koži?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram