Selena Gomez i Bill Murray su se zajedno pojavili na Filmskom festivalu u Kanu, a kasnije te noći Selena je postavila slike sa festivala i napisala: „Usput, Bill Murray i ja ćemo se venčati”.

Ta vest se, naravno, veoma brzo proširila što kod fanova, tako i kod različitih novinara i tabloida. Selenin komentar je prouzrokovao različite glasine na internetu, od toga da se Selena šali, ali i da je to stvarno.

Ali, tu nije kraj. Kasnije, u intervjuima, Bill Murray je prokomentarisao Sel i rekao samo lepe reči i reči hvale za nju:„Selena nije kao druge. Ona je neobično sjajna, ljubazna i prirodna. Uvek mi je bilo drago da pronađem neku pop ikonu koja mi se stvarno dopada, a sada je to ona.”

Iako je Billov i Selenin komentar već uveliko digao prašinu, više od toga je interesantan ,,dodir“ Billa i Selene. Naime, na slici na kojoj Bill šapuće nešto Seleni, oni izgledaju veoma blisko.

Da li će se Selena Gomez i Bill Murray stvarno venčati?

Da li će se Selena Gomez i Bill Murray stvarno venčati?

I naravno da smo  svi veoma znatiželjni da saznamo šta je to Murray šapnuo Seleni na uho, Bill tvrdi da se ne seća.

„Ne sećam se šta sam joj šapnuo. Pokušavao sam da je smirim, bila je malo nervozna. Stvarno je prelepa i mnogo mi se sviđa.”- rekao je Bill.

Šta vi mislite, da li je ovo samo šala zarad promocije nekog filma ili se stvarno dešava nešto između ove dve zvezde?

Priredila: Arijana Đokić

Foto: Instagram