Trejler za tinejdžersku dramu „The Sun Is Also a Star“ je do sada videlo preko 8 miliona fanova na YouTubeu. Priča prati dvoje tinejdžera, realistu i sanjara, koji se slučajno sreću i zaljubljuju jedno u drugo u toku jednog dana u Njujorku. Sanjara, Daniela Baea, tumači Charles Melton dok realistu, Natashu Kingsley, tumači Yara Shahidi. Film je nastao po veoma popularnoj knjizi Nicolae Yoon, koju je kod objavila izdavačka kuća Urban Reads.

„Amerika je moj dom, i kada sam bio mali prošao sam je uzduž i popreko jer mi je otac bio vojno lice. Ali, moja majka je emigrirala iz Koreje kada sam imao 13 godina i neko vreme je bila stranac u stranoj zemlji, bez papira i u strahu od deportacije. Baš kao i glavna junakinja ovog filma. Tako da mi je priča o ljubavi i deportaciji veoma bliska.“ rekao je Charles.

„Pre no što sam došla da probam scene sa Charlesom, kupila sam sebi kolač od maline kako bih smirila nervozu. To mi je omiljeni desert. Međutim, čim sam ušla pitala sam ga da li želi zalogaj. Sve sam spremna da podelim sa nekim, ali slatkiše? Nema šanse! Ovo mi je bio znak da ćemo se nas dvoje sjajno slagati tokom snimanja.“ rekla je kroz smeh Yara.

„The Sun Is Also a Star“ je svoju stranu bioskopsku premijeru imao 17. maja. Kada je Srbija u pitanju, nažalost svih nas koji smo ga s nestpljenjem očekivali u našim biskopima ništa od toga, za sada. Ko zna možda se distributer ipak predomisli.

Da li je neko od vas  gledao film, javite nam utiske.

Foto: Warner Bros.