Menadžerka Cardi B nedavno je izjavila kako će Cardi odložiti predstojeća koncerte zbog komplikacija koje su izazvale nedavne procedure plastične hirurgije. Naime, radi se o tome da će Cardi B treba duže vreme da se oporavi jer je nedavno uradila korekciju grudi i povećala usne.

Nedavno je izjavila kako je uradia operaciju povećanja grudi nakon rođenja devetomesečne ćerkice u julu 2018. godine. Dvadesetogodišnja Cardi je rekla kako se oseća malo nelagodno: „Upravo sam povećala svoje grudi. Zapravo, uradila sam korekciju. Osećam se dobro, ali se često dešava da se osećam loše. Kao da nisam u svojoj koži.”

Nakon što je prvobitno predstavila operaciju (korekciju) grudi, Cardi B je rekla tokom koncertu u Tennesseeju kako je povećala usne: „Imam novosti za sve vas. Stvarno ne bih trebala i ne bih mogla da nastupam. Uradila sam plastičnu operaciju usana, i jako je čudan osećaj u mojim usnama. Nešto čudno se dešava u mojim usnama i ne mogu da pevam.”

Njena menadžerka kaže kako nije uzela dovoljno vremena za oporavak i da je što pre htela da se vrati na posao, ali da to nije dobro za nju: „Cardi je htela da se što pre vrati na posao i nije uzela dovoljno vremena da se oporavi. Dobila je stroga lekarska naređenja da ne može nastupati neko vreme, i to će morati da ispoštuje i zato će otkazati naredna tri koncerta.”

Autor: Arijana Đokić

Foto: Promo