Nakon globalnih uspeha filmova Godzila i Kong: Ostrvo lobanja  dolazi novo poglavlje u čudovišni svet Warner Bros. i Legendary Picturesa – Godzila II: Kralj čudovišta, epska akciona avantura u kojoj se Godzila bori protiv najpopularnijih čudovišta u istoriji.

Režiju potpisuje Michael Dougherty, a u glavnim su ulogama: Kyle Chandler, nominovana  za nagradu Oskar  Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, nominovana  za nagradu Oskar® Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, Aisha Hinds, O’Shea Jackson Jr., nominovani  za nagradu Oskar David Strathairn i Ken Watanabe kao i nominovana  za Zlatni globus Ziyi Zhang.

Godzila II: Kralj čudovišta – jedan kralj će zavladati

Nova priča prati junačke poduhvate kriptozoološke agencije Monarh koja se suočava s grupom mitoloških bića neverovatne veličine, uključujući i moćnu Godzilu, koja se suočava s Motrom, Rodanom i najvećim troglavim neprijateljem – Gidorahom. Kada se ove drevne super vrste za koje se smatra da su samo mitovi ponovno uzdignu, svi će se boriti za prevlast, uključujući i čoveka.

Godzilla II: Kralj čudovišta, u distribucijiBlitza u bioskope dolazi DANAS ( 30. maja)  i to u najboljim formatima.