Miley Cyrus objašnjava kakvu poruku nose stihovi njene nove pesme

Miley Cyrus objašnjava kakvu poruku nose stihovi njene nove pesme

Novi album Miley Cyrus „She Is Coming” je sve bliže i bliže, a Miley je već predstavila tri nove pesame tokom nastupa na BBC Radio 1’s Big Weekend festivalu u Engleskoj.

Međutim postoji jedan stih u jednoj od te tri pesme, „Cattitude” koji nam je svima privukao pažnju, a on glasi: „Volim te Nicky, ali slušam Cardi”. Mnogi ljudi veruju da se radi o svađi dve reperke koja je počela na jesen prošle godine!

Miley ima odgovor na postavljeno pitanje i odličan razlog zbog kojeg je stavila upravo taj stih u pesmu: „Mislim da je svima dozvoljeno da uživamo u stvaranju više različitih umetnika. Uvek sam obožavala Selenu, Demi i Arianu i nikada nije bilo takmičenja između nas.”

Takođe, ističe kako su umetnici poput Cardi B i Nicki Minaj zaslužili svoje posebno mesto na vrhu, koje niko sem njih ne može da zauzme jer su obe posebne na svoj način i mnogo se trude da uspeju u svom poslu.

„Kada ste autentični i sami, niko ne može biti vi, pa se nikada ne brinite da će vam neko ukrasti mesto, jer ne može ga uzeti zato što si ti jedini, i mislim da je ono što one rade toliko različito jedna od druge i zato obije dobijaju krunu. To je na pola, nema razloga da se bori i svađa zbog toga. Obe su kraljice. I kad god želite da se osećate snažno i jako, to je moj cilj za sve vas-Cardi i Nicki” ističe pevačica.

Autor: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram