Miley Cyrus kao manekenka?

Miley Cyrus svi znamo kao devojku širokih vidika i možemo slobodno reći da smo imali priliku da je vidimo u svakom mogućem izdanju. Prvo kao glumicu, znamo je kao pevačicu, a sada? Model? Hajde da vidimo zajedno!

Njujorška nedelja mode uvek donosi neočekivane obrte, ali na nedavnoj reviji Marca Jacobsa, jedna osoba je napravila neočekivani bum!

Modna revija se održala Park Avenue Armory i predstavljeni su se razni modeli iz nove kolekcije Marca Jacobsa u kojima su Gigi Hadid i Kaia Gerber ceremonijalno prošetale modnom pistom.

Ali u celom tom čarobnom dešavanju, najveću pažnju je privukla baš Miley Cirus koja je imala čast da zatvori tu ceremoniju. Bila je obučena u rock and roll stilu noseći kratak topić na bretele, široke pantalone i salonke. Svom crnom outfitu dodala je i crne kožne rukavice i sako s printom zebre. Izgled je upotpunila dijamantskom ogrlicom. 

Svojom top linijom i izgledom je uspela da „zapali“ internet širom sveta! Twitterom su pljuštali komentari njenih prijatelja i fanova. 

 

View this post on Instagram

 

Included @marcjacobs ?

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Pored ovih pozitivnih komentara, drugi su na ovaj izlet na modnu pistu reagovali pomalo razočarano i uplašeno, gde je na Twitteru jedna od korisnica podelila fotografiju Miley Cirus i napisala: „Rihanna nas je ostavila zbog industrijske šminke, Miley odlazi u modele… oh paa…“

 

View this post on Instagram

 

Fittings with @themarcjacobs shot by @vijatm

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

O daljim dešavanjima i izborima naše drage Miley možemo samo da razmišljamo i da pogađamo da li će se ona u budućnosti predstavljati kao model ili kao pevačica. 

A šta vi mislite kako je izgledala na modnoj pisti?

Autor teksta: Teodora Nurčeski

Foto: Instagram