Članovi K-pop senzacije Monsta X su potpisali ugovor sa Epic Records za sva internacionalna izdanja na engleskom. Treba imati u vidu da za istu kući izdaju i Mariah Carey, Camila Cabello, DJ Khaled, Meghan Trainor i Zara Larsson, tako da Monsta X uopšte nije u lošem društvu.

„U proteklih nekoliko godina, K-pop je postao neizostavni deo globalne muzičke scene i utiče kako na mlade tako i na kulture širom sveta. A izvođači poput Monsta X su predvodnici muzičke budućnosti. Velika nam je čast da imamo ovakve muzičare u našim redovima.” rekla je predstavnica Epic Recordsa, Sylvia Rhone.

„Veoma smo uzbuđeni što smo deo Epic porodice koju čine mnogi muzičari kojima se divimo. Ovo je ostvarenje jednog sna i još uvek nismo u potpunosti sigurni šta nam se događa. Hvala svima a pogotovo našim vernim fanovima koji su učinili da sve ovo bude realnost.” rekali su članovi benda.

Monsta X su inače poznati po svojoj euforičnoj muzici koja je mešavina K-popa, roka, hip hopa i zapadnog popa. Bend iza sebe već ima nekoliko svetskih megahitova poput „Hero“, „Dramarama“ i „Play It Cool“ na kome su sarađivali sa Steveom Aokijem.

Foto: Epic records press