Niko nije savršen, pa čak ni Maddie Ziegler!

Dok je sa svojom mlađom sestrom Mackenzie Ziegler, učila kako se kliza od olimpijskog takmičara Adama Rippona, Maddie Ziegler je pričala o tome kako je naučila da prihvati svoje nedostatke i nesavršenstva.

Dok se zagrevala pred trening, Maddie je objasnila da je, kada se odaljila od oštrih kritika unutar plesačkog sveta, uspela da shvati da nije savršena i da je to sasvim ok i da je tada počela da se oseća bolje unutar same sebe.

„Dok sam se takmičila u plesu, uvek su mi govorili da moram da budem savršena. Morala sam da budem savršenog izgleda i forme, a govorili su i da moram da pobedim. A onda, dok sam sarađivala sa Siom sam shvatila da su nesavršenosti ono što nas čini jedinstvenima i da su zapravo to divne stvari i da ih ponekad ne treba skrivati. Tek posle te lekcije sam uspela da se otresem određenih kompleksa i da prihvatim sebe kakva jesam – bez neke preterane kritike.” – izjavila je Maddie koju ćemo uskoro gledati na velikom platnu pošto je dobila ulogu u novoj verziji „West Side Story“ koju režira veliki Steven Spielberg.

Kako se vi nosite sa prihvatanjem vaših nesavršenosti? Imate li neki savet za one koji se baš ne snalaze dobro u tome?