Lanca poznatih frizerskih salona Češalj&Makaze. najavimo da će se 6. juna u prostoru bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center održati prvi put u Srbiji, First International Masterclass namenjen klijentima.

Pozvano je preko 150 dama, a glavni cilj je edukacija o načinima samostalne nege kose i predstavljanje italijanskog brenda K-time. Predviđeno je da First International Masterclass traje od 12 sati do 13:30, a predavači će biti čuveni stilisti iz Italije i Srbije.

Lanac frizerskih salona Češalj&Makaze organizuje First International Masterclass

Lanac frizerskih salona Češalj&Makaze organizuje First International Masterclass

Češalj&Makaze su lanac frizerskih salona u kojima vlada savršeno ujednačen spoj klasične elegancije i najsavremenijih trendova. U frizerskim salonima na čak četiri lokacije u Beogradu nudimo najkvalitetniju uslugu bilo da je reč o šišanju i feniranju, farbanju ili specijalnim tretmanima kose. Prijantan ambijent, stručno osoblje, potpuno nov i uvek čist enterijer, udobne fotelje i velika ogledala čine naše lokale najboljim mestom za vašu kosu. O rezultatima najbolje govore pozitivni utisci velikog broja zadovoljnih klijenata koji su godinama unazad postali naše stalne mušterije.

Iskreno jedva čekamo  četvrtak da čujemo iz prve ruke savete kako da negujemo kosu. Prenosimo vam utiske i naravno savete koje budemo dobili rado ćemo podeliti sa vama jer nam je cilj da vas edukujemo.

Image by Free-Photos from Pixabay