Tokom drugog koncerta BTS-a na Wembley stadionu, čak devedeset hiljada fanova – ARMY- ja pokazali su im ljubav i poštovanje uglas pevajući pesmu „Young Forever”, a članove ovog K-POP benda je taj divan gest emotivno pogodio. Toliko da su dvojica momaka zaplakali na koncertu.

Zapravo, sve je počelo kada su članovi osoblja sa turneje odlučili da sa fanovima naprave poseban događaj za BTS. Želeli su da stvore nezaboravan trenutak kako za fanove, ali pre svega za BTS, da bi im taj trenutak uvek bio urezan u pamćenje. Uradili su to s idejom da BTS to pamti kao plod svog truda i rada tokom svoje svetske turneje.

Reakcija momaka bila je očekivana – članovi su bili šokirani neočekivanim gestom, preplavljeni ljubavlju koju su njihovi zaposleni i fanovi pripremili kao iznenađenje, te samim tim nisu uspeli da sakriju emocije te su zaplakali na koncertu.

Momci su rekli ono što su imali i što im je bilo na umu:

Jin: Mislim da nikada neću zaboraviti ovo. Ovoga ću se uvek sećati!

RM: Ostaćemo zauvek mladi, zar ne? Ostanimo mladi zajedno zauvek!

J-Hope: Wow! Bio sam mnogo šokiran i iznenađen. Hvala vam za sve!

Suga: Prvo sam mislio da muzičari sviraju pogrešnu pesmu, ali sam shvatio da to nije tako. ,,Young Forever“ uvek ima emocionalni efekat na mene, bez obzira na to kada slušam i gde slušam tu pesmu.

Jungkook: Mislio sam da danas neću plakati… ARMY, zato vas volim i nikada vas neću prestati voleti!

Jimin: Ovo je pesma koja me je utešila… Hvala vam na svemu!

Autor teksta: Arijana @TinisLand

Foto:  Big Hit Entertainment