Na veliku radost svih ljubitelja lika i dela globalnog fenomena današnjice k-pop grupa BTS vraća se na veliko platno bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada od 7. do 11. avgusta u dokumentarno muzičkom spektaklu ,,Bring The Soul: The Movie”. Projekcije su zakazane za 19:30 časova. 

Dok sijaju jače od svetla na pozornici članovi grupe pozivaju nas iza kulisa. Dan nakon poslednjeg koncerta na evropskoj turneji, na krovu u Parizu, BTS grupa priča njihovu priču o iskustvu koje su doživeli u novim gradovima, nastupajući pred više hiljada članova njihove armije širom sveta. Uvid u BTS svet sa bine, prisutnost tokom njihovih intimnih razgovora I dogovora uz spektakularno koncertsko izvođenje tokom turneje definitivno ne smete propustiti da pogledate na velikom platnu bioskopu Cineplexx!

Karte za jedinstveni muzičko scenski spektakl ,,Bring The Soul: The Movie” u prodaji su na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center po ceni od 1000 dinara, dok su u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada 700 dinara! Vidimo se!

Iako do prve projekcije dokumentarno muzičkog spektakla mega popularne k-pop grupe BTS ima mesec dana, naš saveti svim vernim fanovima je da karte nabave na vreme, jer imamo informaciju da se super prodaju.