Novi BTS film “Bring the Soul: The Movie” stiže u bioskope širom sveta 7. avgusta, a zahvaljujući sjajnoj ekipi koja radi u Cineplexxu u Srbji i koja shvata ko su teen idoli, film istog dana stiže i kod nas!

Cineplexx i Super Teen poklanju karte za sve gradove u kojima se prikazuje novi BTS film!

Cineplexx i Super Teen poklanju karte za sve gradove u kojima se prikazuje novi BTS film!

Na veliko platno bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada BTS se vraća od 7. do 11. avgusta , a projekcije su zakazane za 19:30 časova.

Ovih dana objavljen je i novi trejler koji dodatno nagoveštava fanovima šta ih čeka u filmu koji s nestrpljenjem čekaju.

 

A Super Teen ekipa je presrećna što će moći da obraduje neke od vas jer u saradnji sa Cineplexxom poklonjam karata za 9. avgust u 19:30 za sve gradove gde će film biti prikazivan!

 

View this post on Instagram

 

Na veliku radost svih ljubitelja lika i dela globalnog fenomena današnjice, grupa BTS vraća se na veliko platno bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada od 7. do 11. avgusta u dokumentarno muzičkom spektaklu ,,Bring The Soul: The Movie”. Projekcije su zakazane za 19.30 časova. A mi u saradnji sa @cineplexxrs i @cineplexxpromenada za vas imamo 1×2 karte za 9. avgust za Beograd, Niš, Kragujevac i Novi Sad. Kako biste konkurisali za karte potrebno je da: 1. Zapratite naš Instagram profil i profil @cineplexxrs i @cineplexxpromenada 2. Odgovorite u komentaru na pitanje: Kako se zove koncert  BTS – a koji je prikazan u Cineplexxu? 3. Pored toga u komentaru napišete za koji grad želite karte! 4. I budite u utorak uveče posle 20 časova pri telefonu! #superteenrs #bts #btsSerbia

A post shared by Super Teen (@superteen.rs) on

Ukoliko želite karte za Niš, Beograd, Kragujevac i Novi Sad, potrebno je da se prijavite na ovoj Instagram objavi iznad. Za svaki od ovih gradova delimo 1×2 karte, dakle 1×2 za Beograd, 1×2 za Niš,  1×2 za Kragujevac i 1×2 za Novi Sad.

Sve dobitnike ćemo kontaktirati u utorak posle 20 časova, a oni moraju tom prilikom da nam potvrde da li mogu da idu u bioskop. Pazite kada se prijavljujete i za koji grad se prijavljujete, jer kada u sredu ujutro pošaljemo spisak bioskopu, nema više mogućnosti da karte damo nekom drugom.