Danas su se mediji raspisali o venčanju na tajnoj ceremoniji u Las Vegasu britanske manekenke Care Delevingne i glumice Ashley Benson, ali kako saznaje E! News to nije tačno, devojke još nisu u braku!

Britanski list The Sun je u svom nedeljnom izdanju objavio da su njih dve venčale na tajnoj ceremoniji u kapeli Little Vegas u Las Vegasu početkom ove godine, citirajući vlasnika kapele Michaela Kellyja.

Tragom te vesti krenuli su novinari portal E! News i saznali da Cara Delevingne i Ashley Benson nisu zvanično u braku, ali su imale zabavnu ceremoniju, ceremoniju prijateljstva kako Amerikanci kažu, pre nekih godinu dana. Proverili su i matične knjige Las Vegasa i ne postoji izvod za ove dve poznate devojke.

Izveštaj novina objavljen je mesec dana nakon što su Cara i Ashley pokrenule priče o veridbi jer je primećeno tokom odmora u Saint-Tropezu da nose isto zlatno prstenje na rukama.

Par se nije bavio špekulacijama. Bensonova mama Shannon Benson, mama Ashley benson je kasnije na Instagramu napisala: “Koliko je danas mnogima od nas lako imati bez sumnje prave informacije, a opet one su u potpunosti lišene tačnih informacija.”

Cara i Ashley Benson izašle su u javnost sa informacijom da su u vezi putem istančanog PDA videa prošlog juna, u čast LGBTQ + Meseca ponosa, nakon godinu dana glasina da su vezi.

„Ne znam da je to do Pridea, do togašto je prošlo 50 godina od Stonewalla, ne znam“, izjavila je kasnije Cara Delevingne za E! News. „To je zapravo vezano da prvu godišnjicu naše veze, pa zašto da ne kažemo javno?“

Krajem jula Benson je otkrila da je posvetila Cari Delevingne tetovažu, na kojoj piše „CD“, a nalazi se na levoj strani grudi.

Izvor: E! News