Billboard Music Awards 2019. će se definitivno pamtiti kao istorijski događaj, a momci iz BTS-a to divno veče sigurno nikada neće zaboraviti.

Momci su osvojili nagradu u kategoriji Top Duo/Group, za koju su pored njih bili nominovani Dan + Shay, Imagine Dragons, Maroon 5, and Panic! At The Disco. Oštra konkurencija nema šta, a BTS su prvi put ove godine bili nominovani za tu kategoriju.

Takođe, ne možemo izostaviti to što treću godinu za redom osvajaju nagradu i za Top Social Artist, što pokazuje snagu njihovog fandoma.

V, Jungkook, Jimin, Suga, Jin, RM i J-Hope zajedno su bili na sceni na kojoj se RM zahvalio svim njihovim fanovima u neverovatno iskrenom i emotivnom govoru.

,,Hvala ARMY! Još nismo svesni i ne možemo da verujemo da se nalazimo na pozornici sa toliko umetnika! O moj Bože! Ovo je moguće zbog malih stvari koje smo postigli zajedno. To je snaga BTS i ARMY, zar ne? I još uvek smo isti momci od pre 6 godina. Još uvek težimo ka istim ciljevima i imamo iste snove. Još uvek imamo iste osećaje i misli. Zato, hajde da sanjamo i ostvarujemo najlepše i najbolje snove zajedno. Hvala vam na svemu i sve vas mnogo volimo!“- zaključio je RM svojim dirljivim govorom.

Momci i Halsey su priredili i pravi mali spektakl izvođenjem svoje nove pesme „Boy With Luv” 

A šta nam još sprema ova nasmejana šestorka ostaje da vidimo, zato nas redovno pratite :)

Autor teksta: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram