Šminka Jojo Siwe prestala da se prodaje zbog supstanci opasnih po život!

Šminka Jojo Siwe prestala da se prodaje zbog supstanci opasnih po život!

Jojo Siwa je jedna od najmlađih, a najuspešnijih zvezda na svetu. Tokom svoje karijere napravila je i kreirala mnoge proizvode, najviše njih u saradnji sa Claire’s kompanijom i do sada nije bilo nikakvih problema. No sada je pod budnim okom javnosti  šminka sa njenim potpisom.

Ali sada se našla u neprijatnoj situaciji. Naime, radi se o tome da je američka uprava za hranu i lekove izdala upozorenje 6.juna, na šminku Jojo Siwe, zbog prisustva azbesta. Verovatno se sada pitate šta je azbest? Pa, u koliko udišete azbest, možete da stvorite ogromne posledice poput kancera i drugih neizlečivih bolesti.

Claire’s je prestao da prodaje liniju u kojoj su senke za oči, dva sjaja za usne i laka za nokte iz „bezbednosnih razloga“, mada ni Jojo ni kompanija nisu tačno naveli o čemu se radi, ali vremenom, sve je izašlo na videlo.

Takođe, moramo da spomenemo da je Jojo najmanje kriva u ovoj situaciji, jer ona sigurno nije htela da ugrozi živote svojih pratilaca. Jojo se još nije u potpunosti oglasila po tom pitanju, ali, ko zna, možda i hoće.

Priredila: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram