Film „Kralj lavova” čiji trailer i najave izgledaju zaista sjajno u naše biskope stiže 18. jula i fanovi ove Disneyjeve priče su nestrpljivi da vide sve na velikom platnu.

A vest da uskoro stiže Disney the Lion King kolekcija šminke koja je tematski inspirisana filmom  oduševila je sve devojke. Za kreiranje ove limitirane kolekcije snage su udružili brend Luminess Cosmetics i Sir John, jedan od najpoznatijih svetskih make up stručnjaka, čovek koji šminka Beyonce i mnoge druge slavne devojke i žene.

Mislimo da neće preterati ako kažemo da ovakvu kolekciju makeup svet još nije video, a osim što izgleda jako lepo, također će i kvalitet biti odličan, jer se to očekuje od šmikera koji je toliko poznat i priznat u svetu, a radio je na njenom stvaranju. Svi proizvodi u kolekciji su super pigmentisani, a boje podsećaju na afričku prirodu i zalazak sunca.

U kolekciji koja će biti dostupna od 15. juna, nalaze se paleta senki, paleta za konturisanje, tečni ruževi za usne i oni u sticku, labelo u boji te highlighter.

Sigurno vas zanimaju cene. Hm nisu male, ali opet kada znamo da je ovo limitirana kolekcija koju je radi vrhunski stručnjak reći ćemo da su razumne. Palete su 42 dolara, za proizvode za usne treba izdvojiti 24 dolara, a 40 dolara je i highlighter. Sve možeš pogledati na službenoj strani.

Osim što su boje i pakovanja proizvoda baš ispratile filmski klasik, posebna pažnju posvećena je i imenima. Highlighter se tako na primer zove ‘Circle of Life’, dok je paleta senki za oči nazvana ‘Can’t Wait to be Queen’.

Jedina loša stvar kada je ova kolekcija u pitanju je činjenica da Luminess Cosmetics nažalost ne dostavljaju u Srbiju i region, ali ako si rešila da nabaviš neki proizvod pokušaj da vidiš na eBayu ili Amazonu, neko će sigurno prodavati.

Izvor: teen385.com

Foto: luminessbeauty.com