Sebastini veza potvrđena od strane Sebastiana i Tini!

Sebastini veza potvrđena od strane Sebastiana i Tini!

Sebastini vezu Martina i Sebastian nisu potvrdili sve do sad. Mislili su da će je moći držati u tajnosti, ali to nisu uspeli. Od kako su u javnost izašle njihove slike dok se ljube u avionu, jednostavno su morali da potvrde sve, jer poricanje više nije bilo moguće.

Već sada, ovaj par se opustio. Krenuli su da postavljaju zajedničke fotografije, sa preslatkim opisima koji govore samo jedno – da se neopisivo mnogo vole!

Sebastian je trenutno u Buenos Airesu, kod Tini u kući. Martinina mama, Mariana, svakodnevno na Instagramu postavlja različite članke koji govore o njima, uz emodžije srca. Takođe, veoma slatko je to što Tini uzima Sebastianovu garderobu. Najviše dukseve, a fanovi to obožavaju.

Na storyjima se sve više slikaju zajedno, postavljaju storyje gde pevaju pesme u kolima zajedno, dok Tini vozi, ali i storyje iz Tinine kuće, gde su zagrljeni, maze jedno drugo i pevaju pesme.

Nisu zaboravili ni da nas obraduju fotkama – na Sebastianovom Instagramu smo mogli da vidimo fotku na kojoj njega i Tini samo jedna sekunda deli od poljupca, dok ona sedi kod njega u krilu, uz opis: „Sve više i više”, a na Martininom Instagramu slika njih dvoje zagrljenih uz opis: „Volim te. Volim te.”

Koliko je Sebastini popularan, voljen i lep par govore i brojevi lajkova na zajedničkim fotkama. Slika koju je Tini postavila ima preko 2,000,000 lajkova, a slika koju je postavio Sebastian preko 3,000,000 lajkova za veoma kratko vreme.

Priredila: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram