Tini i Sebastian se ljubili, snimio ih neko od Tinista

Tini i Sebastian se ljubili, snimio ih neko od Tinista

Ako ste do sad kao i mi sumnjali, a potajno navijali da konačno Sebastian Yatra i Martina Stoessel priznaju da su par, više ne treba da brinemo. Naime posle mnogo znakova koji upućuju na to da su njih dvoje par, Tinisti su bili na oprezu i snimili krucijelni dokaz i kako bomba je društvenim mrežama odjeknulo – Tini i Sebastian se ljubili.

Tokom leta za Majami  neko od fanova ko se našao baš tada u avionu ih je snimio u trenutku dok su se ljubili. I mislimo da su svi zadovoljni jer je ova priča trajala mesecima, a sada ima najlepši mogući kraj!

Priče da je Sebastini veza stvarna kruže još od dueta „Quiero Volver”, ali su postale intenzivne krajem decembra, kada je Martina prekinula dvogodišnju vezu sa manekenom Pepeom Barrosom. Iako je Tini mesecima pričala da joj je Sebastian Yatra za sada sam jako dobar prijatelj, nikada nije bila isključiva da se između njih može desiti nešto više. I sada imamo dokaz  da je Sebastini veza stvarna! Još samo da stanu pred kamere i priznaju svoju ljubav, ali za sada se ne oglašavaju!

Svi znamo da su i Tini i Sebastian u muzici te razumeju sve obaveze koje nose ove profesije, a to znači da se bolje razumeju i iskreno mislimo da ova veza ima veliku šasnu da bude dugotrajna. Mi im želimo da budu srećni, nasmejani, a kada osete da je vreme da pričaju o svojoj vezi oni će to i učiniti bez mnogo pompe.

Foto: Instagram