Vulkan izdavaštvo obradovaće ovog vikenda sve ljubitelje epske fantastike prvom knjigom čuvenog serijala Na krilima vatre. U pitanju je bestseler Njujork tajmsa, koji do sada ima dvanaest objavljenih delova. Iako je knjiga prvenstveno namenjena mlađim čitaocima, i stariji ljubitelji fantastike biće očarani pričom punom istinskih vrednosti i uzbudljivim avanturama na svakoj stranici.

Vulkan izdavaštvo i Super teen poklanjaju roman „Na krilima vatre: Proročanstvo“

Šta se krije u romanu za tinejdžere „Na krilima vatre: Proročanstvo“ autorke Tui T. Saderland?

Dvadeset leta rata će proći, i zmajčad će doći… Krv i suze natopiće noći,i zmajčad će doći…

U Piriji, zemlji zmajeva, godinama besni strašni rat među zmajskim plemenima. Jedina nada da se on zaustavi jesu obećana zmajčad, koja će prema proročanstvu doneti mir. Glineni, Cunami, Zvezdan, Glorija i Sunčica pred sobom imaju izbor – povinovati se tuđim zahtevima i sudbini, ili svet spasti na svoj način.

Autorka Tui T. Saderland rođena je u Venecueli, a danas živi i stvara u Sjedinjenim Američkim Državama. Ime je dobila po neobičnoj ptici tui, koja se može naći samo na Novom Zelandu, odakle je poreklom njena majka. Dosad je napisala četrdesetak knjiga, a proslavila se serijalom Na krilima vatre, koji je osvojio srca čitalaca širom sveta. Zajedno sa još nekoliko autora stvara i pod kolektivnim pseudonimom Erin Hanter.

Portal Superteen.rs u saradnji sa izdavačkom kućom Vulkan izdavaštvo za vas ima dve knjige „Na krilima vatre: Proročanstvo”! Ukoliko želite da osvojite ovu knjigu, prijavite se na našem Instagram postu koji vidite ispod.

 

View this post on Instagram

 

? GIVEAWAY TIME ? Vulkan izdavaštvo obradovaće ovog vikenda sve ljubitelje epske fantastike prvom knjigom čuvenog serijala Na krilima vatre. Šta se krije u romanu za tinejdžere „Na krilima vatre: Proročanstvo“ autorke Tui T. Saderland? Dvadeset leta rata će proći, i zmajčad će doći… Krv i suze natopiće noći,i zmajčad će doći… U Piriji, zemlji zmajeva, godinama besni strašni rat među zmajskim plemenima. Jedina nada da se on zaustavi jesu obećana zmajčad, koja će prema proročanstvu doneti mir. Glineni, Cunami, Zvezdan, Glorija i Sunčica pred sobom imaju izbor – povinovati se tuđim zahtevima i sudbini, ili svet spasti na svoj način. A u saradnji sa Vulkan izdavaštvom za vas imam dva primerka knjige „Na krilima vatre: Proročanstvo”. Kako biste konkurisali za ove poklone potrebno je da pratite naš profil i da zapratite profil @vulkan_knjige U komentaru nam napišite zašto baš vi zaslužujete knjigu. Igramo se do nedelje u 20 časa, a nakon toga objavljujemo dobitnike. P. S. Akcija važi za teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije! ??? #superteenrs #giveaway#poklonizavas

A post shared by Super Teen (@superteen.rs) on

Flower photo created by freepik – www.freepik.com i Vulkan idavaštvo