Ovo je leto preporoda i renoviranja uz čuvene programe “Nedeljom na kanalu E!” i nove serije. Uz emitovanje nedeljom uveče na čuvenom kanalu pop kulture, E! donosi smeh, suze i transformacijske priče dok Khloé Kardashian pomaže u inspirisanju ljudi da promene svoje živote, tela i način razmišljanja u trećoj sezoni serijala Revenge Body with Khloé Kardashian (Osvetničko telo sa Khloé Kardashian), a Scott Disick sređuje raskošna imanja u najnovijoj seriji Flip It Like Disick (Izmeni kao Disick).

Treća sezona serijala Revenge Body with Khloé Kardashian premijerno se emituje 14. jula od 21:00 i predstavlja novu grupu žena i muškaraca koji pokušavaju da nađu snagu da se dokažu, kao i one koji su bili negativne sile u njihovim životima, i da pokažu da su vredni ljubavi i poštovanja. Vodi ih u tome model, TV lice, majka i autorka New York Times bestselera Strong Looks Better Naked, Khloé Kardashian, u saradnji sa njenom ekipom vrhunskih stručnjaka za zdravlja, lepotu i stil. Pružiće ovim ljudima ohrabrenje koje im treba, pomoć za kojom tragaju, da bi postali bolja verzija sebe, za sebe same. I u ovoj sezoni publika će poći na još jedno emotivno jako putovanje uz učesnike koji bol pretvaraju u snagu, uz psihičku i fizičku transformaciju. Uz pomoć Khloé i njenih posvećenih trenera, priče učesnika će istaći njihovu borbu, otpore i na kraju iskupljenje. U najnovijoj sezoni vraćaju se treneri slavnih: Ashley Borden, Corey Calliet, Simone De La Rue, Luke Milton, Latreal Mitchell, Harley Pasternak, Gunnar Peterson i Nicole Winhoffer, uz nove trenere poznatih: Leyon Azubuike i Autumn Calabrese.

Za više informacija o trenerima pogledajte OVDE!

Nove serije na kanalu E! - KHLOÉ KARDASHIAN i SCOTT DISICK

Nove serije na kanalu E! – KHLOÉ KARDASHIAN i SCOTT DISICK

Zatim 11. avgusta u 22:00 E! prelazi na nekretnine i luksuzna renoviranja u novoj seriji Flip It like Disick, u kojoj se gledaoci vode u raskošan privatni i poslovni život Scott-a Disick-a, dok se on bavi svojim ekstravagantnim biznisom, visokobudžetnim uređenjem kuća. Sve je počelo Disick-ovom strašću za renoviranjem, što je krenulo pre oko pet godina kada je prvi put preuredio svoju prvu investiciju, a serija prati njega i dinamičan i zabavan tim, u kome se nalaze nekada pop pevačica a sada dizajnerka enterijera Willa Ford, Disick-ov najbolji prijatelj Benny Luciano, njihov saradnik teške naravi Miki Moor, Benny-eva supruga i organizator Kozet Luciano i Disick-ova asistentkinja Lindsay Diamond.  Pod vođstvom Disick-a, ova ekipa će imati unikatne projekte uređenja za njegove prijatelje i porodicu, uključujući gostinjske sobe, studije i kuću za igru za njegovu decu u kući njihove majke Kourtney, kao i ambicioznu transformaciju višemilionskog imanja u Los Anđelesu.

Eli Frankel, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Ryan Seacrest i Larissa A.K. Matsson su izvršni producenti za Revenge Body with Khloé Kardashian, u produkciji Khlomoney Entertainment, Rogue Atlas Productions u saradnji sa Lionsgate Television i Ryan Seacrest Productions. Serija se može pratiti uz hashtag #RevengeBody na društvenim mrežama Twitter, InstagramFacebook i YouTube.

Serija Flip It Like Disick snimljena je u produkciji STXtelevision uz Tower 2 Productions i Ryan Seacrest Productions, gde su Ryan Holcomb, Jason Goldberg, Lori Gordon, Scott Disick i Kris Jenner izvršni producenti. Ova serija se može pratiti uz hashtag #FlipItLikeDisick na mrežama TwitterInstagram i Facebook.