View this post on Instagram

 

?? #metgala

A post shared by camila mendes (@camimendes) on

„Nisam ni znala da imam poremećaj u ishrani dok nisam došla u industriju. Moja sestra je mnogo gora od mene, i uvek sam bila u fazonu ‘A, pa ja nisam strašna kao moja sestra, tako da je sve ok’.“, rekla je zvezda serije „Riverdale“, Camila Mendes.

„Prvi put sam shvatila da nešto nije kako treba kada sam počela da sarađujem sa neprofitnom organizacijom Project Heal, preko koje sam sakupljala novac za osobe sa poremećajem u ishrani.“

Stvari su postale veoma ozbiljne kada su problemi počeli da se ispoljavaju tokom snimanja serije „Riverdale“, te su kolege zamolile Camilu da potraži profesionalnu pomoć, što je ona i učinila i oporavak je postepeno počeo.

„Prvi znaci su bili totalna histerija i plakanje tokom kostimske probe, gde sam morala da obučem stvari koje nikada ne bih nosila u pravom životu, i gde sam pohisterisala jer mi stvari ne stoje onako kako ‘treba’. Tada sam shvatila da bih trebala da potražim pomoć. I mislim da je veoma bitno da oni koji možda imaju problema sa ishranom potraže pomoć profesionalca čim pre.“ rekla je glumica.

 

View this post on Instagram

 

Don’t look back. Stream the latest episodes: Link in bio. #Riverdale

A post shared by Riverdale (@thecwriverdale) on

Foto: Fox TV