Ostalo je još manje od dve nedelje do najvećeg muzičkog spektakla na Balkanu – ULAZ festivala. Dnevni kapacitet od 20.000 ljudi skoro je popunjen, na šta ukazuju tiketeri, koji se već nekoliko nedelja u nazad suočavaju sa gužvama upravo zbog ULAZA. Iz uprave festivala saopštavaju da je trenutno prodato oko 70 odsto karata, dok je skoro 30 odsto od svih karata otišlo u ruke fanova iz okolnih zemalja poput Hrvatske, Bugarske, Crne Gore, Bosne, Makedonije, Slovenije i drugih.

Dok publika sa nestrpljenjem čeka 45 različitih koncerata, koje će najveće domaće muzičke zvezde izvesti tokom tri festivalska dana, otvoreni deo Beogradskog sajma uveliko je u pripremi. Specijalno uređen prostor gradi se upravo na način da stvori atmosferu najvećeg kluba u Evropi‚ nalazeći se skoro u samom centru Beograda, u blizini reke i gradskih splavova. Iako je na otvorenom, pod festivala biće moderno uređen, bez rizika od prašine i blata, kako bi sve dame mogle nesmetano da iznesu i elegantnije večernje toalete.

Pored toga, svi oni koji odluče da sebe počaste VIP kartom za ULAZ festival, imaće priliku da dožive jedinstveno iskustvo i kraljevski tretman, u luksuzno uređenoj VIP zoni sa fantastičnim pogledom na sve tri bine i panoramu Beograda.

Da li vi idete na muzički festival ULAZ? Ako idete koga ćete slušati?