Katy Perry i Orlando Bloom do kraja godine staju na ludi kamen

Katy Perry i Orlando Bloom do kraja godine staju na ludi kamen

Slavni par Katy Perry i Orlando Bloom trebao bi do kraja godine da stane na ludi kamen, otkrio je ovu informaciju magazinu People izvor blizak paru. On je kazao i kako je par unajmio organizatora venčanja kako bi finiširali sve detalje.

„Katy je ta koja ima glavnu reč, ali je i Orlando uključen u planiranje. Najbitnije je da njih dvoje nisu pod stresom. Na svadbenom veselju biće pozvani najbliži članovi porodice i njihovi prijatelji“, kazao je izvor.

Iako se ni Katy ni Orlando po ovom pitanju nisu izjasnili u javnosti, izvor otkriva kako će se venčanje dogoditi do kraja godine.

Nedavno su američki mediji pisali kako Katy želi veliko venčanje uz pompeznu najavu i veliku svadbu, ali da Orlando nije baš u tom fazonu jer ne želi da pravi spektakl od venčanja, već da sve objave u strogoj tajnosti i uz najuži krug prijatelja.

Katy i Orlando počeli su vezu 2016. godine, da bi samo godinu kasnije objavili da su raskinuli. Ipak, ove godine su odlučili da svojoj ljubavi daju novu šansu, a za Dan zaljubljenih par je objavio da su se verili. Prsten koji je Katy dobila od Orlanda koštao je pet miliona dolara.

„Dogodilo se na Dan zaljubljenih. Bilo je preslatko. Otišli smo na večeru i mislila sam da ćemo nakon toga otići da pogledamo neka umetnička dela, ali smo umesto toga ušli u helicopter i baš tu me pitao da li hoću da se udam za njega. Sleteli smo na krov u Los Angelesu i sva moja porodica i prijatelji su bili tamo. To je tako dobro izveo“, rekla je Katy nakon veridbe.

I Orlandu i Katy ovo će biti drugi brak. Orlando Bloom je s manekenkom Mirandom Kerr s kojom ima sina Flynna Christophera Blooma bio u braku tri godine, a Katy je bila u dvogodišnjem braku s komičarom Russellom Brandom.

Foto: Instagram