Marcus iznenadio hrabru MMerku iz Srbije nakon teške operacije glave!

Marcus iznenadio hrabru MMerku iz Srbije nakon teške operacije glave!

Većina zvezda i poznatih ličnosti su pravi humanisti i trude se da što češće pomažu obolelima. Nekada ne mogu doći do njih i videti ih, ali, zato ih iznenade divnim gestovima na društvenim mrežama, poput ovog koji je Marcus priredio pre par dana.

Naime, radi se o tome da je jedna devojčica koja se zove Valentina imala tešku operaciju glave, a zbog operacije ima i trajne posledice – ogluvela je na jedno uvo, ali je to nije sprečilo da bude tako hrabra, a kao „nagradu“ za tu hrabrost dobila je komentar od njenog idola Marcusa!

Devojčica je objavila video uz koji je napisala kako je imala tešku operaciju glave i da je zadobila posledice zbog nje, a jedan od njenih idola je prokomentarisao sliku i napisao joj: ,,Nadam se da ću te nekada upoznati. Ozdravi brzo.❤️

Jeste da Marcus nije bio pored nje u bolnici, ali verujemo da je Valentini ovaj gest bio prava nagrada za njenu hrabrost. Na žalost, Valentini ova operacija nije poslednja-može se, a možda će se i morati ponoviti barem 5 puta kako bi se devojčica u potpunosti izlečila.

Mi Valentini od srca želimo da ozdravi, a sve ostale zvezde treba da rade slične stvari kako bi obradovali i bar malo oraspoložili njihove fanove u lošem stanju.

Priredila: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram