Poklanjamo karte za pretpremijeru novog filma o Spajdermenu!

Poklanjamo karte za pretpremijeru novog filma o Spajdermenu!

Jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka – Spajdermen, ovog leta vraća se na bioskopska platna u svom samostalnom filmu „Spajdermen: Daleko od kuće“. Ostvarenje se nadovezuje na priču svetskog blokbastera „Osvetnici: Kraj igre“, i kao takvo predstavlja spektakularan kraj treće faze Marvelovog filmskog univezuma. Na bioskopskim platnima fanovi će biti u prilici da gledaju pretpremijerno Spajdermena od 03. jula.

Ove godine, Piter Parker je odlučio da letnji odmor po prvi put provede sa svojim najboljim prijateljima Nedom, Em Džej i ostatkom ekipe putujući po Evropi. Međutim, Piterov plan da zapostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko nedelja brzo se izjalovio kada je on nevoljno pristao da pomogne Niku Fjuriju (Semjuel El Džekson) u otkrivanju ko stoji iza napada misterioznih stvorenja koja šire haos širom starog kontinenta. Umesto mirnog razgledanja Venecije i Londona, čekaju ga obračuni sa novim neprijateljima, uključujući i misterioznog Misteria (Džejk Džilenhal). Pred Spajdemenom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora da spašava svet i zaštiti svoje prijatelje, a očekuje ga i neočekivani novi savez.

Poklanjamo karte za pretpremijeru novog filma o Spajdermenu!

U ulozi Piter Parkera ponovno gledamo britanskog glumca Toma Holanda koji se savršeno snašao u liku Spajdermena. Pored Holanda, ostatak glumačke postave čine Marisa Tomej, Zendaja Meri Kolman, Toni Revolori, Džejkob Batalon, Džek Bi Smuv i Njuman Akar. U ulozi Nik Fjurija se pojavljuje izvanredni Samjul El Džekson, dok je u ulozi Misteria Džejk Džilenhol koji se na ovaj način pridružio zaista impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svetu.

Reditelj ostvarenja „Spajdermen: Povratak kući“ Džon Vots ponovo je iza kamere, a scenario potpisuju Kris Mekena i Erik Somers (The LEGO Batman).

Bioskopske ulaznice za film „Spajdermen: Daleko od kuće“ su već u prodaji!

Con Film Sbija i Super Teen za vas imaju 3×2 karte za pretpremijerno prikazivanje filma u sredu 03. jula sa početkom u 20h u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centru u Beogradu.

Ukoliko želite da gledate film, prijavite se na našem Instagram postu koji vidite ispod a mi se dobitnicima javljmo u utorak posle 13 časova, zato proverite svoje profile. Molimo vas da se ne prijavljujete ako niste sigurni da ćete moći da idete u bioskop, jer u tom slučaju karte propadaju.

 

View this post on Instagram

 

??Vodimo vas u bioskop 3. jula na pretpremijeru novog filma o Spajedermenu! ?? Jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka – Spajdermen, ovog leta vraća se na bioskopska platna u svom samostalnom filmu „Spajdermen: Daleko od kuće“. Ostvarenje se nadovezuje na priču svetskog blokbastera „Osvetnici: Kraj igre“, i kao takvo predstavlja spektakularan kraj treće faze Marvelovog filmskog univezuma. Na bioskopskim platnima fanovi će biti u prilici da gledaju pretpremijerno Spajdermena od 03. jula! A @confilmsrbija i Super teen vas vode u bioskop! Za vas imamo 3×2 karte za pretpremijerno prikazivanje filma u sredu 03. jula sa početkom u 20h u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centru u Beogradu. Za početak morate da pratite @confilmsrbija i naravno nas, a potom u kometaru tagujete drugaricu ili druga sa kojima uživate da idete u bioskop. Dobitnike ćemo objaviti u utorak, najkasnije u 13 časova, zato pratite objave i proveravajte DM!

A post shared by Super Teen (@superteen.rs) on