Znate da smo imali akciju u kojoj smo delili karte  za pretpremijeru filma“Spajdermen: Daleko od kuće” i odmah posle iste su nam se javile Vanja i Mina, koje su dobile karte u našoj akciji sa ConFilm Srbija, i rešile da utiske o ostvarenju podele sa nama i vama, našim dragim čitaocima.

Obično nastavci ne budu bolji od svoji prethodnih delova, ali to nije slučaj sa ostvarenjem “Spajdermen: Daleko od kuće”, započele su svoje izveštaj Vanja i Mina. A zaim dodale da je film odličan i krajnje zabavan. Predstavlja sjajan spoj superherojske akcije i tinejdžerske romanse.  Vanja i Mina nisu žele da otkrivaju nikakve detalje priče, jer kažu svi bi trebali da odu u bioskop i pogledaju film.

Tom Holland i Zendaya su sjajno odradili posao (inače su oni jedni od omiljenih glumaca ove dve tinejdžerke), i njihov odnos je mnogo interesantan – uče zajedno i druže se, a zaljubljeni su. Jake Gyllenhaal ima super ulogu, bukvalno menja Tony Starka i predstavlja nešto poput mentora Peteru Parkeru. Devojkama su lično najdraže scene snimane u Veneciji, koja je po njima  najljepši evropski grad. I ko god da još uvek nije pogledao, mada verujemo da su skoro svi, “Avengers: Endgame” neka to uradi odmah i potom gleda “Spajdermen: Daleko od kuće” (zbog hronologije događaja).

Za kraju su još jednom sumirale utiske: prezanimljiv je film, pun adrenalina i smešnih scena. Kao i svaki Marvelov film, sve je odrađeno na vrhunskom nivou. I generalno opet imamo situsciju da dobro pobeđuje zlo. Sve preporuke za gledanje filma!