Ariana Grande napravila “dečju žurku” za svoj rođendan!

Ariana Grande napravila “dečju žurku” za svoj rođendan!

Ariana Grande je ove godine napunila dvadeset i šest godina, a sve to dvadeset i šestog juna.  Bilo je veoma slatko što su se datumi poklopili, a još slađe svim fanovima bio je odabir teme  za njenu rođendansku žurku.

 

View this post on Instagram

 

✨?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ari stalno ističe kako je ona veliko dete u duši, te joj je rođendan bio odlična prilika da to dokaže i pokaže. Proslavila ga je u Torontu, mogli bismo reći  „na brzinu“ s obzirom na to da je i daje zatrpana gomilom obaveza zbog njene „Sweetener“ turneje koja uveliko traje.No sve to je nije sprečilo da napravi rođendansku žurku nalik na one preslatke rođendanske žurkice za klince.

Ariana je nabavila balone, kapice i konfete, te su svi njeni prijatelji na glavi imali po jednu kapicu i slikali se u sobi za fotografisanje.

Sve slike sa rođendana možete videti na njenom Instagram profilu, ali, iako su imali malo vremena, iskoristili su ga na najbolji način!

Kako se vama dopada ovakva proslava? Da li mislite da je trebala da sačeka kad se završi turneja i napavi veliku rođendansku zabavu?

Priredila: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram