Nadamo se da uživate na raspustu i da ste upravo u potrazi za nekom sjajnom knjigom. Ako je tako na pravom ste mestu jer vam danas predstavljamo i poklanjamo sjajnu knjigu Klaudije Grej – „Hiljadu verzija tebe” koju je objavila izdavačka kuća Publik Praktikum.

Publik Praktikum i Super Teen vam poklanjaju "Hiljadu verzija tebe"

Publik Praktikum i Super Teen vam poklanjaju „Hiljadu verzija tebe“

HILJADU VERZIJA TEBE – Klaudija Grej

Roditelji Margerit Kejn su fizičari poznati po revolucionarnim dostignućima. Njihov najuzbudljiviji izum, Žar-ptica, omogućava ljudima da uskaču u različite dimenzije i obećava revoluciju u oblasti nauke. Međutim, otac Margerit je ubijen, a ubica – zgodni i misteriozni asistent njenog oca, Pol – beži u drugu dimenziju pre nego što zakon može da dođe do njega.

Margerit ne može da dozvoli da čovek, koji joj je uništio porodicu, pobegne. Ona kreće da juri Pola kroz različite univerzume, uskačući u različite verzije sebe. Međutim, ona sreće i druge verzije ljudi koje poznaje, uključujući i Pola, čiji se život prepliće sa njenim. Ona počinje da preispituje Polovu krivicu – ali i svoje srce. Ubrzo shvata da je istina potpuno drugačija od onoga što ona misli.

Hiljadu verzija tebe istražuje neverovatno zamršene multiverzume, u kojima je istina teško dostižna, a ljubav postaje najveća misterija od svih.

Početak akcije… Klaudija Grej se sa lakoćom kreće između SF, istorije i realistične priče. 

                                                                                                                                                      Publishers Weekly

Kao što smo napisali na početku ovog teksta, spremili smo vam i poklone. U saradnji sa prijateljima iz izdavačke kuće Publik Praktikum za vas imamo dve knjige Klaudije Grej – „Hiljadu verzija tebe”.  Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i napišete kako biste se vi osećali da možete da uskačete u različite dimenzije. Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. Igramo se do 12. jula u 18 časova kada ćemo imena dobitnika objaviti na našem IG profilu.