Dolan Twins predstavili svoje uniseks parfeme

Dolan Twins predstavili svoje uniseks parfeme

Jeste li se ikada zapitale kako mirišu preslatki Dolan Twins? Sada ćemo imati priliku da saznamo!

Samo dan nakon što su na Twitteru objavili nadolazeće parfeme sa svojim potpisima, Ethanov i Graysonov uniseks mirisi su zvanično stigli na tržište – po pristupačnoj ceni od 49 dolara ! Slike proizvoda, sjajno-bela pakovanje, postavljene su na specijalno kreirani Instagram nalog Wakeheart zajedno sa izjavama blizanaca koji su postali svetski poznati zahvaljujući YouTube kanalu.

Grayson ističe da uvek teži tome da njegov život bude čist, i dok je kreirao parfem tražio je mirise koji će uspeti da dočaraju čistu i svežu vibraciju. Nakon meseci rada sa timom uspeo je u tom procesu i nada se da će se njegova mirisna nota dopasti svima i da će svi podjendako u njoj uživati.

Ethan za svoj miris kaže da spaja kombinaciju slatkih i svežih mirisa iz celog sveta, a sam miris koji je stvorio podseća ga na sve što voli.

Mi se iskreno nadamo da će neko na našem tržištu prepoznati potencijal ovih parfema i omogućiti fanovima da ih nabave u našim parfimerijama i drogerijama. A ako se to ne desi ne sumnjamo u snalažljivost odanh fanova koji će već naći način da nabave parfeme iz inostranstva.