Kompanija Lilly Drogerie i brend Dove pokrenuli su akciju „Lilly & Dove Vas vole i misle na Vas“ u trajanju od 22. jula do 4. avgusta, tokom koje će svi kupci imati priliku da ostvare do 40 odsto popusta na sve Dove i Dove Men artikle kupovinom u Lilly drogerijama.

Lilly i Dove svečano obeležili početak zajedničke akcije popusta

Atletičarka Nela Bunčić i TV lice Marina Kotevska

Početak akcije svečano je obeležen u Lilly drogeriji u Vasinoj ulici u prisustvu brojnih zvanica. Tom prikom, svi prisutni mogli su da čuju korisne savete naše atletičarke Nele Bunčić o tome kako se pravilno neguje koža i koliko u tome pomažu proizvodi iz Dove asortimana. Pored toga, goste su obradovali brojni pokloni, zabavni program i specijalno dizajniran „Lilly zid“, na kojem su ih čekala iznenađenja u vidu nekih od proizvoda ovog brenda.

 

View this post on Instagram

 

Pogledajte kako nam je bilo na svečanom obeležavanju početka akcije “Lilly Drogerie & Dove vas ? i misle na Vas!” Pored korisnih saveta naše atletičarke Nele Bunčić o pravilnoj nezi kože, goste i verne potrošače su obradovali i pokloni, zabavni program i kao i poklon iznenađenja brenda Dove. Kompanija Lilly Drogerie i Unilever su donirale i deo pazara sa jučerašnje promocije kao i proizvode za higijenu Domu za decu bez roditeljskog staranja „Mika Antić“ u Somboru. Izdvojena novčana sredstva biće korišćena za nabavku svih neophodnih stvari za decu u narednom periodu, sa posebnim akcentom na poboljšanje higijenskih i drugih uslova za njihov boravak. Pratite nas i dalje jer ćemo nastaviti da nagrađujemo naše verne potrošače, ali i da pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija uz podršku poznatih brendova koji su deo porodice Lilly drogerija. #lillydrogerie #dove

A post shared by Lilly Drogerie (@lilly_drogerie) on

Kao još jedan deo pomenute akcije, kompanije Lilly Drogerie i Unilever donirale su deo pazara koji je prikupljen tog dana i proizvode za higijenu Domu za decu bez roditeljskog staranja „Mika Antić“ u Somboru. Izdvojena novčana sredstva biće korišćena za nabavku svih neophodnih stvari za decu u narednom periodu, sa posebnim akcentom na poboljšanje higijenskih i drugih uslova za njihov boravak.

Lilly Drogerie će i u narednom periodu nastaviti da nagrađuju svoje verne potrošače, ali i pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija, i to uz podršku dugogodišnjih partnera i poznatih brendova koji su deo porodice Lilly drogerija.