Verujemo da veliki broj vas tokom raspusta čita knjige koje možda niste uepsli da pročitate dok ste imali tonu obaveza u školi. A upravo danas predstavljamo i poklanjamo sjajan naslov  Klaudije Grej – „Deset hiljada nebesa iznad tebe” koju je objavila izdavačka kuća Publik Praktikum.

Publik Praktikum i Super Teen vam poklanjaju "Deset hiljada nebesa iznad tebe"

Od trenutka kada je Margerit prvi put putovala kroz dimenzije uz pomoć Žar-ptice, izuma njenih roditelja, privukla je pažnju neprijatelja. Oni bi uradili sve da je prisile da im pomogne da dominiraju multiverzumom – povredili bi čak i ljude koje ona voli. Ona odbija njihove zahteve, sve dok njenog dečka, Pola, nisu napali i poslali njegovu svest u mnoštvo dimenzija.

Margerit nema izbora. Mora da traži svaki deo Polove duše. Ova potraga je vodi kroz San Francisko, koji je uništen ratom, kroz kriminalno podzemlje Njujorka i do blistavog Pariza, u kom Margerit saznaje još jednu šokantnu tajnu. Svaki novi svet je za korak približava spasavanju Pola. Ali svako novo iskušenje pokreće i nova pitanja o sudbini.

Deset hiljada nebesa iznad tebe otkriva bogat i romantični jezik, mudre i uzbudljive akcije, a čitaoce će naterati da željno iščekuju završnu knjigu.

Prepuno napetosti i opasnosti, a neizvestan završetak je pravi začin za čitavu priču.
                                                         School Library Journal

Kao što smo naveli na početku ovog teksta, spremili smo vam i poklone. U saradnji sa prijateljima iz izdavačke kuće Publik Praktikum za vas imamo dve knjige Klaudije Grej – „Deset hiljada nebesa iznad tebe”.  Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i odgovorite tačno na pitanje – „Uz čiju pomoć Margerit putuje  kroz dimenzije”. Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 27. jula u 12 časova kada ćemo imena dobitnika objaviti na našem IG profilu.