Raspust se polako bliži kraju, ali vremena za čitanje knjige uvek ima i zato je došao red da kompletiramo predstavljanje trilogije Klaudije Grej. Danas vam predstavljamo i poklanjamo sjajan naslov Klaudije Grej – „Milion svetova s tobom” koju je objavila izdavačka kuća Publik Praktikum.

Publik Praktikum i Super Teen vam poklanjaju „Milion svetova s tobom”

MILION UNIVERZUMA. MILION OPASNOSTI. JEDNA SUDBINA.

Sudbina multiverzuma leži u rukama Margerit Kejn. Margerit je u središtu međudimenzionalne bitke otkad je prvi put otišla u novi univerzum uz pomoć Žar-ptice, izuma svojih roditelja. Ali sada je saznala prave planove zle Triad korporacije – a ti planovi bi mogli dovesti do uništenja i istrebljenja stotine univerzuma.

Pol Markov je uvek bio uz Margerit, ali ga je poslednji Triadov napad potpuno promenio – pretvorio ga je u sumornog i besnog čoveka. On se bori da prevaziđe nevolju koja ga je snašla, ali uprkos Margeritinom trudu i pomoći, Pol možda nikada neće biti isti.

Sada je na Margerit da sama zaustavi uništenje multiverzuma. Bilioni života su u igri. Rizici nisu nikad bili veći. A Triad je otkrio poslednje i najsnažnije oružje: Margerit druge dimenzije – zlu, poremećenu i opasnu, koja je uvek korak ispred.

Poslednji deo trilogije Žar-ptica Klaudije Grej donosi upitanost nad porodicom i sudbinom, neke ljubavi će se desiti, neke nestati, a multiverzum će zauvek biti promenjen. Ovo je borba dve Margerit… a samo jedna može da pobedi.

Ova jedinstvena naučnofantastična avantura puna je zapleta, obrta i iznenađenja.

                                                                                                                                  Booklist

A obavezno pogledajte šta je divna Marija sa profila @hopeless.romance.readaholic napisala o ovoj trilogiji.

 

View this post on Instagram

 

„Svakog trenutka, svakog dana stvaramo nešto –bilo da je nauka ili umetnost, veza ili sudbina –gradimo izborima, trenucima. Naše odluke oblikuju svetove drugih ljudi, kao i naše. Svi smo središte svojih univerzuma i svi smo jedni drugima u orbiti. Paradoksalno je, ali ponekad istina počinje paradoksom.“ . . Milion svetova s tobom, Klaudija Grej ⭐️ . . . Mogli ste pretpostaviti prema objavama u mojim Instagram pričama (možete ih naći u highlights-ima na mom profilu ‘Story quotes’) koliko sam oduševljena poslednjom knjigom serijala Žar prica. A verujte nisam ni kačila sve citate koje sam označila. ? Odlagala sam poslednji deo dok nisam bila spremna i ne mogu vam opisati koliko sam uživala! Fenomenalna i dinamična priča sa fantastičnim zapletima, odličnim likovima koje sam toliko zavolela da sam se dosta puta raspekmezila čitajući „Milion svetova s tobom“. Ako ste čitali prve dve knjige onda ste upoznali Margerit, njene divne roditelje, Pola i Tea. Ovo je njihova velika avantura u pokušaju da spasu ne samo svoju, već i što više ostalih dimenzija, ali taj put nije nimalo lak i uzima puno žrtava. Knjiga toliko drži pažnju da imate osećaj da ste i vi jedan od likova iz knjige i nijedan, ali nijedan momenat u knjizi nije dosadan. Pređete pola knjige i pitate se ‘pa šta više može da se desi!?’. Jedino što bih volela je možda duži kraj ili epilog. Reći da će mi nedostajati ovi likovi je suvišno, tako da verujem da ću se rado vratiti ovoj trilogiji kada osetim nostalgiju. . . Moja velika preporuka sa napomenom da izdržite prvi dosadnjikavi deo prve knjige, nakon toga sledi savršenstvo! . . Ocene: Hiljadu verzija tebe 4 ⭐️/5 Deset hiljada nebesa iznad tebe 5⭐️/5 Milion svetova s tobom 5⭐️/5 . . . #bookagram #bookstagrammer #bookstack #publikpraktikum #zarptica #klaudijagrej #firebirdseries #serbianedition #claudiagrey #favoriteseries #bookworm #bookstagramfeature #readaholic #bookphotography #booksofinstagram

A post shared by ?????? (@hopeless.romance.readaholic) on

A kao što smo naveli na početku ove objave, spremili smo vam i poklone. U saradnji sa prijateljima iz izdavačke kuće Publik Praktikum za vas imamo dve knjige Klaudije Grej – „Milion svetova s tobom”.  Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i odgovorite tačno na pitanje – „Koga je promenio Triadov napad?”. Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 21. avgusta u 17 časova kada ćemo imena dobitnika objaviti na našem IG profilu.