Serija „Riverdale“ je lansirala mnoga imena u zvezde, a jedno od poznatijih je KJ Apa. Međutim, pre no što je postao poznat kao Archie Andrews, Apa je išao na kasting za lika iz Marvel univerzuma. Koga? Pa… Spider-Mana! Međutim, producenti su odabrali mladog Toma Hollanda, a Apa je u istom trenutku dobio glavnu ulogu u seriji „Riverdale“.

via GIPHY

„Bio sam na kastingu za Spider-Mana. Na žalost nisam dobio ulogu i mislim da se baš nisam dopao ljudima iz Marvela. Što je ok. Neke bitke dobiješ, neke izgubiš.“ rekao je mladi glumac.

KJ Apa nije jedini glumac iz „Riverdalea“ koji je želeo da bude superheroj. Camila Mendes je takođe bila na kastingu za superheroinu, ali se još uvek ne zna za koju jer nije to do sada otkrila. Kao i Madelaine Petsch  (Cheryl Blossom) koja je rekla da bi rado pričala o tome da nije potpisala ugovor o ćutanju.

Iako verujemo da bi KJ Apa bio fantastičan Petera Parkera, to znači da nikada ne bi dobio ulogu kao [to je lik iz serije „Riverdale“ Archie Andrews, što jednostavno ne možemo da zamislimo jer je toliko savršeno do sad igrao.

I da li možete da zamislite Spider-Mana koji nije Tom Holland? Ne hvala!

Foto: Netflix