Svi treba da znaju šta drugarstvo znači! Stihovi dečje pesme koji nam do danas odjekuju u glavi, tu su da nas podsete na svu lepotu prijateljstva i važnost negovanja odnosa sa onima sa kojima najradije šapućemo i delimo tajne. Zato se u utorak, 30. jula, širom sveta slavi Dan prijateljstva kojim obeležavamo ovu posebnu vrstu ljubavi i sećamo se svih lepih momenata, radujući se još lepšim budućim. A ovo je pravo vreme da najboljoj prijateljici pokažemo koliko nam znači i obradujemo je nesvakidašnjim poklonom!

Toliko je stvari koje jednoj devojci mogu biti potrebne – od zanimljivih knjiga do tašni za dnevnu ili pak večernju varijantu, detalja za stan, muzičkih diskova, preko raznobojnih karmina i drugih make up zanimacija, do nakita uz koji će blistati. Zato je pravo pitanje – šta je to što će svaku devojku ili ženu iznenaditi, a gde nema greške pri izboru?

Znamo kako neke od najpoznatijih najboljih prijateljica, poput Kendall Jenner i Gigi Hadid, jedva čekaju da obraduju jedna drugu raznoraznim inovativnim poklonima, kojima pridaju pažnju jedna drugoj i neguju višegodišnje prijateljstvo. A znak pažnje je uvek dovoljan u vidu jednostavne, a efektne sitnice koja će dragoj osobi ulepšati dan. I upravo kada imamo na umu da je najvažnije pripremiti se za novi dan – znamo daje čista, negovana koža lica osnovna stavka, a rešenje je nadohvat ruke. Vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa FOREO otkriva savršen poklon za ovu priliku – LUNA play plus, slatku i kompaktnu četkica za čišćenje lica koja pomaže najvećim zvezdama današnjice da zablistaju na kojoj god premijeri da se pojave!

Kendall Jenner je već uveliko FOREO fan, a FOREO porodici pridružile su se i mnoge druge glamurozne dame, među kojima i Kylie Jenner, Fergie, Cindy Crawford, ekstravagantna Lady Gaga, pa čak i Ivanka Tramp, iz najuticajnije američke porodice. A sve one koriste FOREO uređaje iz posebnog razloga – da za što kraće vreme izgledaju što savršenije. Potrebno je da izdvojite samo minut ujutru i minut uveče i nežnim T-soničnim pulsacijama četkice odstranite 99,5% prljavštine s vašeg lica i zablistate.

Učinite da se vaša najbolja prijateljica oseća baš kao jedna od najvećih zvezda sveta i poklonite joj LUNA play plus uređaj – baš na Svetski dan prijateljstva!